Женска интуиција...

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа интуицијата е нешто како inner voice, барем јас така го сфаќам.

Пример треба да одиш некаде во некое Странство или у Неготино не е битно :D ... и сега во прв момент си оптимист, ама нешто однатре како да ти вика НЕ ОДИ!! И на крај ќе испадне исто како што ти викала интуицијата ама ти си ја чукаш главата оти одиш против тоа.

П.С. Ова беше само примерче :pipi:

дали верувате во женската интуиција и како реагирате кога таа излегува дека е вистина? Што оправдувања добивате од партнерот кога ќе му речете- знаев дека ќе го сториш тоа, претчувствував???
бтв не е само за женски темава може и машки да коментираат ако не друго барем да кажат како би изреагирале на вакво нешто...:pipi:

еве јас ќе ви дадам еден мој пример со мојата интуиција...
бевме излезени чаршија седевме у еден кафич и јас го прашав дечкото онака без везе да не се здрви од седење и тој само ми се насмеа и стана... знаев дека ќе оди да разговара на мобилен со некоја девојка(иако тој секогаш пред мене прави муабет) сега се тргна настрана... не го видов накаде отиде, само кога се врати се врати со три типки кои ми рече дека наводно биле за неговите другари кои седеа со нас на маса...
претчувство, интуиција ИНТЕРЕСНА СТВАР НЕЛИ???

не би рекол интуиција едноставно по говорот на телото читаш дека не е нешто во ред е после во мозокот се отвараат сите опции можни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom