Жените бираат забавни машки, а мажите згодни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Насловот воглавно е точен. Но само од почеток. По половина час на шанк со глупава девојка има едно можно сценарио. Одиме дома, се е*еме квалитетно и И го бришеме телефонскиот број. Ако не сме земале број уште поубаво...
За девојките исто... Половина час на шанк, со згоден и глупав момак... па ако го издржи девојката тој половина час се случува сценарио еден(по нејзина воља). Но почесто си оди пред да стигне тој половин-чс.
Наравоучение... не бегајте од часови, пишувајте домашни, и читајте и друга литература освен лектири преку летооооо... :)

Јас барам жени што се многу мистерични и што не се секојдневни. Вистината на тоа дека мнозинството е такво па мора и ти да бидеш таков ич не го подржувам, па секогаш кога ќе барам женска гледам која е најразлична од другите :)

The`bItCh напиша:
Жените кога ќе се одлучат за романса обично бираат забавни машки, а на машките најбитно им е жената да биде згодна - колку има вистина во ова? :kafe:
Па тоа второто некако поточно ми е!
Абе мутава е типкава али стварно е добра....ќе ја биде за мување!

А лично јас кога веќе се работи за романса гледам дечкото да е забавен а тоа наложува на интересна вечер али и добар да е!
Сепак се љубам со него,не сме на кафе-муабет!

The`bItCh напиша:
Жените кога ќе се одлучат за романса обично бираат забавни машки, а на машките најбитно им е жената да биде згодна - колку има вистина во ова? :kafe:

Има вистина секако. Само да не млатиме празна слама, факт е дека првиот контакт е најчесто визуелниот ( со исклучоци ).
Сепак, морам да не се согласам дека на машките им е најбитен надворешниот изглед. Никој не сака „дома да му се вртат мноооогу пријатели„:sekss:

Mazite ne biraat. Tie se odbrani. Pa kako i da im se cini na niv-taka e. Duri i koga odbivaat-zenite biraat. A biraat i zabavni ( sto ke pravis so covek so koj ne mozes da se nasmees?), i sposobni mazi ( sto ke ti e nekoj koj na grb ne go nosis?)

The`bItCh напиша:

Првиот впечаток за жена е многу битен, ама додека и се пуштам да ми иде на живци од Х причини шо ја е*ам ке си отидам без да ја поканам да излеземе :motor:

Жената е трофеј, да не го употребам зборот предмет, така да треба да е убава.
Мажот се цени и според тоа колку секси женка има.

Никола напиша:
Жената е трофеј, да не го употребам зборот предмет, така да треба да е убава.
Мажот се цени и според тоа колку секси женка има.

Ако сакам да имам жана само как опредмет ќе си платам курва лепотица за една ноќ и ќе и парвиш се што ти прдне, а за партнерка убава ама и малку од малку интелигентна!!!!

asterix_m напиша:
Ако сакам да имам жана само как опредмет ќе си платам курва лепотица за една ноќ и ќе и парвиш се што ти прдне, а за партнерка убава ама и малку од малку интелигентна!!!!

Мислам дека е доста раширено како побитно - не е важно ти што и правиш, туку она кое мислат дека и го правиш.

Ја го поддржеум Никола, Не можеш секој втор ден да плаќаш курви Астерикс. Можеби во Галија може кај нас не, :) Ама сепак, да не бидам ептен определен, мора да има нешто паметно во неа, ако нема, нема да ја има. Никола, жалам.

Jas otsekogas sum gledal nadvoresna lepota a potoa se drugo.Gi citam komentarite i sega nekoi velat ubava a glupa,ubava a mutava bez intelegencija.Neznam sto sakate,kakva pametna zenska sakate nekoja so fakultet,nekoja koja povekje vreme provela nadvor po kaficite otkolku doma,nekoja iskusna koja znae se,za koja cul celiot gradi neznam kako toa go mislite ubava a dosadna.Pa normalno nemozeme site da bideme so ist koeficinent na intelegencija,normalno onoj koj zivee po golemite gradski opstini koj povekje prosetal i povekje videl ke znae povekje od onoj koj zivee na selo ili vo malite opstini,ama toa e iskustvo a ne intelegencija.

Остајте го фактот што многу има тупави женски туку и паметните сакаат да се преправаат дека се глупави. Најверојатно мислат дека машките се палат на тоа...

Нема ништо поубаво од жена што знае да те "сасече" со некој ептен паметен и интересен коментар. :)

Imase edna emisja na dyscovery Science of beaty dobra emisija ama ne se sekavam na sto se palea mazite i zenite.Nekoj neka kaze ako ja gledal?

kokolo напиша:
ABE SITE ZENSKI SE ISTI KOGA KE SE IZGASNE LAMBATA

Не пробувај, да не налеташ на машко па после да викаш: Сите луѓе се исти кога ќе се изгасне ЛАМБАТА.

На прв поглед сите сакаме да е добра, али тоа ти е за една вечер. За нешто посериозно претежно бираме некоја со која што можеш да направиш сериозен муабет без да те гледа чекајќи да завршиш и да се смее како зелена, нормално и да ти се свиѓа нешто, неиде тоа туку така. Сепак треба да ти е цура и да ја гледаш и без шминка и да можеш после мирно да заспиеш без да имаш кошмари!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom