Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
ne sakam ic retko i koja zena bi sakala nekoj da ja bocka bljak
Aj ne zaebavaj,znaes kako e dobro otkako ke izedes skembe corba a brada imas,pa ako si gladen mozes da si proburickas niz bradickata da pobaras da ne ostanalo nesto.Popovite zosto se tolku bucesti sto mislis?

Да сакам машки со брада посекси ми се изгледаат по маженствено :)

Kakva brada bee neeee haha mozhe malce onaka bradiche da ima, ama kako vadika nekoj ili goceta delcev brk neeee! hehe :nenene:

Бљак!!!:pov:

Машко со долга коса и брада.....бљак:pov:ептен бљак:pov:

со мустаќи не но со мала брада под устата колку да се знае дека е маш :back:

Јас обожавам брадуле, муж ми не му даам да се бричи:vozbud: Си ја чешкам фацата, од неговото брадиче хихи :pipi:
П.С Горенаведениот пост се однесува на брадата стационирана на пределот на лицето, да не дојде до недоразбирања.:back:

ne obozavam mnogu brada (nekam mojot partner da ja ima, a i znae da bide mnogu nezgodna-hehe da te izbocka). za mustaki ne ide vo predvid.
sega ima mazi so mnogu sexy izgledaat so umetnicko bradulce- znaat da bidat neodolivi.

Од кал да е,со брада да е.
Мустаќ Гоце Делчев стајл ми се више "страшни".

мустаќи не..али брада..доколку е умерена е нооогу sexy:wink:

Аман бре..Оти сите нејќите мустаќи?

НЕ! :nenene::nenene::nenene::nenene:
Прво, ретко кому му прилега, а второ не е пријатна, ја иритира кожата на партнерката.
Значи, предвид иди само ако не знаеш како да и раскинеш на девојката.Тогаш пушти брада и гушкај ја додека не и го смениш личниот опис со бубуљиците што ќе и се направат:baeh::baeh::baeh:

Аман бре..Оти сите нејќите мустаќи?
помина времето на Гоце Делчев... шалам се :) ногу ретко на кој стое,а и шо знам...поготово у пубертетските денови,мушки со мустаќи ми се као морски глувци. простете дечки :wink:

Zavisi na kogo kako. Na nekoi bas im stoi kako imidz malku bradicka. Sega da ne bidi obrasnat kako Gjogri Kolozov ali malce od malce ne skodi:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom