Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Мразам брада,посебно подолга.Доаѓа во предвид само брада од 3-4 дена.Инаку ко попој ми изгледат машките со брада.Ќе се шлогирав ко го видов дечкото пред некој ден со брада од 2 недели,ама одма се избрича по моја наредба:icon_lol: А мустаќи во никој случај,грдо ми е.

Брада...мустаќи... уууууф....No way! Ај да не е избричен неколку дена, се трпи, ама стилот да му биди мустако-брадски.... No thanks. :nenene:

Брада за имиџ да,ама само за гледање е убо инаку нема шанси!Многу пати ми се десило да не излезам со дечкото оти го мрзело да се избричи...ТИ СЕ МОЛАМ!!!

дааааааааааааааааа.обожавам кога има брада некако посекси ми е и по мажевен е некако.и тоа.обожаваааааааааааааам

Зависи...На некои машки им стои а на некои не брада. Сакам кога ме боцка ама не сакам да ми праи бубулици, значи убаво е 2,3 дена после бричење.

ДА...:vozbud: Не претерано како поп ама сакам.По мажествено ми е и многу секси:pipi:

Мустаќи, дефивитивно не, на Гоце Делчев ме потсеќаат..
Брада? Аха, најсекси е 4/5 дена после бричење. Не ми се свиѓа кога е тазе бричен, ако не па ај ќе се натпреваруваме кој има помазно лице:pipi:

Охххх дааааа..сакам брадичка, онака потпорасната...Ах ах ах...Се палам на кец и на брадичка...И и и ...уххххххх

е деца деца... незнаете ништо... брада си е брада... мислам хелоууу.. посебно ако е црна од 3-4 дена... уффф... се палам на црна брада пичку матер...

Неколку дена неизбричен, веќе кога не боцка лошо туку убаво... Мммм, сакам! Најубавите бакнежи и галења паѓаат тогаш ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom