Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
marga_k напиша:
IZBRICEN MAZNO ILI MALKU DA GREBKA BRADATA.
кога те бакнува по стомак или нога или врат, пријатни ти се моментите на нежно допирање со брадата..те скокотка, те возбудува?

Никола делуваш на геј, ама тоа е твоја работа. Туку, сте девојки прво викаат не сакам дечко со брада. Ама сфаќаат дека сакаат кога дечко им ќе се спушти во бермудскиот тријаголник. Тогаш го разбираат вистинското значење...

Mustaki NE! Ali za bradicka moze, taka nekoja malecka ubavo sredena. Dolgi bradi nema sansi.

Брада ммм може али малааа или пак без ич брада, мустаќи не дефинитивно :nenene:

Малку пораснато брадиче може, мустаќи мразам. Немора да е средена нешто посебно брадата ... уствари, не ни сакам должина на брада која е за средување веќе. Е сега, не би се бакнувала многу многу со така забраден дечко (боцка ало!), но добар филинг е кога поминува таков по цело тело:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Ni mustaki ni brada,nejkam !

Pa nekakva traga mora da mi ostavi. Inaku, ako ne obelezi teritorija i ne go udri murot- ne ja bivalo rabotata.

и едното и другото, ДА! само зависит, не на секого му стоет.

абе баба ми вика има три вида на брада:
Брада звања,
Брада знања и
Брада срања
Мојата ќе да е од таа третата, ама подобро ми стои кога ми се позанва онака само два три дена неизбричена него тазе бричен, пошто тазе бричен изгледам ко да сум три години помлад, однсно како средношколец.

Brada definitivno moze pod uslov da e sredena. Mnogu se seksi momcinjata so brada.

Не сум сакала и не сакам ни брада ни мустаќи. Еднаш направив исклучок и не беше ништо страшно..... само сепак сакам тазе избричано лице со неодолив лосион..... ептен сексииииииии ммммммммм:sekss:

Ne ne sepak sum za mazno bebesko licence,mi preci pri baknezot,me bocka i me iritira,taka da maznicko licence:)

Мазно како бебешко газе.Не ми пречи и да боцка понекогаш.

sch00lGirL напиша:
Мазно како бебешко газе.Не ми пречи и да боцка понекогаш.
kako i da e mazi sme ne sme zeni treba malce vlakno i malce da bocka

za brkovi ne sum ama za dobra frick brada da

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom