Жена од Пустец - Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата milco45
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би земале/купиле жена од пустец?

• Да, зошто да не ако е убава

Гласови: 156 54,4%
  • Никогаш тоа е многу примитивно и понижувачки

Гласови: 131 45,6%

• Вкупно гласачи
    287
Лице за контакт шо посредвит за жена од албанија или источна Македонија ?

Кои се тие страни на фб за брачно посредување за жена од Албанија дали знае некој да ми каже или кажете лице за контакт.

Ако више мораш така, боље земи си Калаџи циганка од Бугарија.

Калаџи циганка > албанска невеста.

Госод знае у твојата сендвич глава какво значење има изразот поштена кандидатка.

Глупости.Како крава да продаваа ценкат се таму.500 евра хахах,од кило колку е ?

Тоа нема шанса да купам жена кога можи и без пари да имам
А тука кај комшиите има купено 2-3 таа едната е ептен јака ваљда скапо ја платиле.

А купуваат албанки само тие што неможат да најдат

Глупости.Како крава да продаваа ценкат се таму.500 евра хахах,од кило колку е ?

Абе од кило ако е нема да им оди , сите сакат послаба. Колку подебела , толку поефтина треба да е. :pos:

Жените од Албанија не се од Пустец(таму скоро и да нема млади луѓе, сите избегаа) туку се од планинските предели низ земјата.

проблемот со вишокот на жени таму е создаден поради огромната емиграција. Многу млади луѓе бегаат низ Европа , а тие што ќе останат таму ги земаат најубавите и побогатите. И така надолу одејќи за тие од планинските села се нема за кого да се омажат

Сериозни сте со темава :D ? Ко трговија со луѓе е ова, забрането со закон ^

Сериозни сте со темава :D ? Ко трговија со луѓе е ова, забрането со закон ^

вистина е,кај мене има 2 албанки не знае да збори не знае да разбере,само те гледа како три денара на цело

Јас сум стварно заинтересиран за жена од Албанија млада,убава,секси.Жалам за македонките што се многу важни и што не успејаа да се усреќат со мене.
Ако може некој да помогне да дојдам до албанка многу ќе му бидам благодарен.Инаку работам и живеам во Немачка.
Ако стварно некој сака да помогне и знае и си има работа со посредништво за албанки нека ми пише да се договориме као људи.

Пичове,вие луди ли сте бе ? Кој купува жени в 21 век ? Еле па албанки ....?!?!

Па подобро од Пустец,него некоја наша квази феминистка.Со феминистка во брак има да го пцуеш секој ден од животот!

Кога ќе ја однесеш в град ќе гледа како теле наоколу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom