Жена од Пустец - Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата milco45
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би земале/купиле жена од пустец?

• Да, зошто да не ако е убава

Гласови: 156 54,4%
  • Никогаш тоа е многу примитивно и понижувачки

Гласови: 131 45,6%

• Вкупно гласачи
    287
Ја лично знам 2-3 ца што си земаа,купија де женска.И им се погоди.Е сега начув дека сватовите биле малце пребирливи,прво доаѓале дома на терен да видат каква е ситуацијата :icon_lol:Дали куќата е домаќинска,дали има кај да спие жената..ова-она.
Иначе и ја ако продужам уште малце со овој памет и без среќа у љубовта..ќе се фатиме со Луки за рака и правец Пустец.Е после негде на сред пат ќе се разделиме,ја ќе си ја водам за Куманово а он за Подареш:pipi:

Вчера бев во струмичкото село Дрвош и главна тема на разговор во селото беше за некоја албанка која била купена, му ги дрпнала парите на младоженецот и му ја дувнала. :свиркам:

Вчера бев во струмичкото село Дрвош и главна тема на разговор во селото беше за некоја албанка која била купена, му ги дрпнала парите на младоженецот и му ја дувнала. :свиркам:
Прв пат слушам за тава албанка, ма да знам десетина стари ергени од некои села што купиле...додуша тие се многу задоволни од невестите, прави домаќинки, што е така така е.

Иначе и ја ако продужам уште малце со овој памет и без среќа у љубовта..ќе се фатиме со Луки за рака и правец Пустец.Е после негде на сред пат ќе се разделиме,ја ќе си ја водам за Куманово а он за Подареш:pipi:

Јас мислам летото да одам до Драч на прошетка...
Windfucker ќе те земам од Прилеп и одеме... На Џеки пашапорт да му извадеш и него да го прошетаме по земја Албанска.. Мош и он ќе бендиса некоја мома од там... :D

Цитрус ќе идеш ли? ;)

Windfucker ќе те земам од Прилеп и одеме... На Џеки пашапорт да му извадеш и него да го прошетаме по земја Албанска.. Мош и он ќе бендиса некоја мома од там... :D

Цитрус ќе идеш ли? ;)

Се думам.Да присоберам уште троа пари,ќе идам.

На првото одејне не мора пари бе... Тогај само се видуваш со момата.. После ќе ти требат пари за коа мислеш да се женеш...

А за одејнето, нафтата и патарините (ако има) ќе ги поделеме, ништо повеќе.. И ако сакате со ебиветрецо еден ручок да дадете, ако не ќе си спакувам у најлонче од одма.

Ја лично знам 2-3 ца што си земаа,купија де женска.И им се погоди.Е сега начув дека сватовите биле малце пребирливи,прво доаѓале дома на терен да видат каква е ситуацијата :icon_lol:Дали куќата е домаќинска,дали има кај да спие жената..ова-она.
Цитро Цитро.....ти си таму на мешан терен,пази после за децата да не ти забегаат на таа страна само...
Иначе со среќа нека ти е потрагата за невеста таму :P

п.с Што бидна со Леандра :ROFLMAO: ?

Немаше потреба навистина, имаше моми од Пустец во Центар за време на седмиот изборен круг за градоначалник. Што се вика до газот ти беа, таман ќе го видеше и Скопје 2013.
Можи да има нешто и заостанато. :cautious:

Цитрус ќе идеш ли? ;)

:rolleyes: Ќе ги начекате со стомните кога ке одат до селската чешма и ке ги бележите. :D
Распрашајте ги дали има некој Пустец2 за да почнеме и мажи да купуваме.:свиркам:

:rolleyes: Ќе ги начекате со стомните кога ке одат до селската чешма и ке ги бележите. :D
Распрашајте ги дали има некој Пустец2 за да почнеме и мажи да купуваме.:свиркам:

Понуди де некоја сума, троа поголемка, ќе склучиме и договор за купопродажба на маж, све во согласност со позитивното право

:)

А дали купуваш маж од МК шо морало пак од
Пустец да е?

А дали купуваш маж од МК шо морало пак од
Пустец да е?
Ако е со приступачна цена и послушност како жените од Пустец,зш да не? :D
Понуди де некоја сума, троа поголемка, ќе склучиме и договор за купопродажба на маж, све во согласност со позитивното право

:)
Е тука е разликата,што ги води нашите мажи до Пустец.

koga kje vidis poisplatlivo e da ja kupis od pustec nego nekoja od ovde. Parite ednas kje gi dades, dali sega dali posle. Istite pari kje gi dades na izlaganja u kafana ili u disko dodeka ja vleckas so godini dur ne ja zemes i na kraj moze da te odjebe. Vaka sigurno ti e plakjas i cepas posle ne se zamaras. Deca kolku sakas gradinka cela pravis ako sakas a ne kako nasive edno nemozes da ja nateras da rodi. Sega ljubov moze kje nema nekoja ali ako e ubava zs da ne :)

koga kje vidis poisplatlivo e da ja kupis od pustec nego nekoja od ovde. Parite ednas kje gi dades, dali sega dali posle. Istite pari kje gi dades na izlaganja u kafana ili u disko dodeka ja vleckas so godini dur ne ja zemes i na kraj moze da te odjebe. Vaka sigurno ti e plakjas i cepas posle ne se zamaras. Deca kolku sakas gradinka cela pravis ako sakas a ne kako nasive edno nemozes da ja nateras da rodi. Sega ljubov moze kje nema nekoja ali ako e ubava zs da ne :)

Овдешниве се поскапи и цел живот ќе те јадат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom