Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман мислев да кречам овие денови, кариерата може да ти започне од кај мене.. Што викаш
))
.
аххх.... 
така секој знае да кречи !!..а и богами и плочки да лепи..ахахахаххаха мајстореее плочките се лепат 

21 век сме, нема поделби на машки и женски професии. Слободно работи си како молер, ама тоа да ти биде животен правец? Нема да целиш на нешто поголемо? Привремено ок, ама животен правец?Добра професија, плус нефискализирана, но...знам само за МОЛЕРИ,на МОЛЕРКА се уште несум имала можност да наидам, а желбата ми е огромна за тоа да биде мојот иден животен правец . Што мислите вие???
...хе..зар не ја гледаш лукавата компонента..: за две години има МОЛЕРСКА КОМПАНИЈА со 100 вработени. Ако е само малку педантна, организирана , буквална и со доволно иницијатива.21 век сме, нема поделби на машки и женски професии. Слободно работи си како молер, ама тоа да ти биде животен правец? Нема да целиш на нешто поголемо? Привремено ок, ама животен правец?
без да ја алкохолизира целата операција....

Добра професија, плус нефискализирана, но...знам само за МОЛЕРИ,на МОЛЕРКА се уште несум имала можност да наидам, а желбата ми е огромна за тоа да биде мојот иден животен правец . Што мислите вие???