Жалење / Самосожалување

• Креатор на темата Креатор на темата filip_sk
  • Време на започнување Време на започнување
mene mi e zal sto BILJANA E KRETEN i mi dala crveno zoso site i rekoa deka sonyericsson e bolje pa se ponasa na mene deka na drugite nemoze!!!

PUKNI TROLU!

blagodaram za sozaluvanjeto :)
i zal mi e sto moram da se zdobijam so reputacija pa nemozam da i dam crveno na bibe stokata...zal mi e poso i daov i zeleno pred nekoj den...zal mi e sto i praam muabet we
ME NERVIRA-BIBE!ME NERVIRAS!

Не сум згрешила ништо и жал ми е што не ме разбира единствениот кој нешто ми значи:(

sagaqua напиша:
Не сум згрешила ништо и жал ми е што не ме разбира единствениот кој нешто ми значи:(
па ајде отвори се, темава е за жалење.:) еве и јас ќе жалам со тебе:icon_lol:

zal mi e sto seuste trpam edna licnost...zal mi e sto se nerviram za nekoj sto ne vredi...zal mi e sto ja sretnav drugarka mi u koktel...zal mi e sto istata drugarka celo vreme laze...zal mi e sto istata mi sheta po nervi i za kraj zal mi e sto osekjam deka vecer kje se karam so nea!

gOJDO напиша:
па ајде отвори се, темава е за жалење.:) еве и јас ќе жалам со тебе:icon_lol:
Леле, еј...не ми се веруе. Браво! Тоа се вика човечност, ако треба и ќе плаче заедно со пријателот:pos:

И јас те жалам и тебе и неа зошто вечерва ке ја караш.

А кој ќе ме теши мене што неправедно и без никаква причина ме обвинуава некоја...што ми значи најмогу од се на овој свет?Не да ми е жал, туку не ми се ни пишуваат постови повеќе.

Zal mi e so utre pocnuvame na skolo(nogo mi ubavo doma)i zal mi e sho non stop se nerviram za nekoj sho ne vrede.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom