ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас од Скопје ништо не сум осетил, башка во 11:23 ме разбудија на телефон.

Инаку што ке им поминат поплавите ке им поминат, кој ке им го гледа гревот со земјотрес до година ...:confused:

Се тресе Турција на секој 10 минути денеска...

ad96413ce2e1faf3b89f98a50e337049.png

ЈА узурпиравме природата значи. Епа така е кога не вражаме она што земаме, природата сака да си се изедначи, да си го врати она што и го зедовме. Ептен ја узурпиравме природава. И со тој хаарп уште времето да го контролираме, абе чоече, оставија природата сама да си прај како знај, и псоле страшно било страдаме незнам што. ЕПа за ради нас е тоа.

де бе вие па од еден земјотрес сте се исплашиле :D

Велат, кај нас, во Струмица имало. Јас ништо не осетив. Чудно. Обично осеќам и најмали вибрации и потреси. Изгледа оштетено ми е сетилото.
Сите велат дека бил силен и тресел лево-десно. И наводно на телевизија имало дека ќе има повеќе земјотреси.

Земјотресите секогаш ми биле интересна појава и секогаш длабоко во себе сум сакала да има уште. Но, не премногу силни. Тоа веќе е лошо. Онака, само да затресе, па да се бега надвор.

Скопје се осети нешто? Дали е до мене,или немало ништо,јас не сетив ни малце.А сум станат од 8 ипол

Скопје се осети нешто? Дали е до мене,или немало ништо,јас не сетив ни малце.А сум станат од 8 ипол
Кај мене лустерот се клатеше
А у комшии аквариумот - гмуцкање
А ја спиев :D

Сите лажете се е лага :icon_lol:
Како може да имало земјотрес а ни еден пост на фб не видов "земјотреесс" а и јас ништо не осетив.

ги отепаја во 20 сати. ова не е природа http://www.emsc-csem.org/#2[DOUBLEPOST=1400997306][/DOUBLEPOST]ne e priroda.jpg шотипрај фломастеро :cenzura:

Последно уредено:
pred nekoj den vo Albanija oseten zemjotres,deneska kaj nas,vo Turcija i vo Grcija...sto ti pravi HAARP sistemot :sarcasm:
Хм, за се е виновен HAARP-от? Не зае*авај. Во '63-та го немаше, па Скопје беше разурнато.
И мислиш ако HAARP (американците) беа виновни за поплавите, дождовите и менувањето на временските услови ќе дозволеа нешто како Катрина? Или торнадата? Или земјотресите во Калифорнија?

Забот ме боли - HAARP e крив.

pred nekoj den vo Albanija oseten zemjotres,deneska kaj nas,vo Turcija i vo Grcija...sto ti pravi HAARP sistemot :sarcasm:
Хм, за се е виновен HAARP-от? Не зае*авај. Во '63-та го немаше, па Скопје беше разурнато.
И мислиш ако HAARP (американците) беа виновни за поплавите, дождовите и менувањето на временските услови ќе дозволеа нешто како Катрина? Или торнадата? Или земјотресите во Калифорнија?

Забот ме боли - HAARP e крив.
...

Велат, кај нас, во Струмица имало. Јас ништо не осетив. Чудно. Обично осеќам и најмали вибрации и потреси. Изгледа оштетено ми е сетилото.
Сите велат дека бил силен и тресел лево-десно. И наводно на телевизија имало дека ќе има повеќе земјотреси.

Земјотресите секогаш ми биле интересна појава и секогаш длабоко во себе сум сакала да има уште. Но, не премногу силни. Тоа веќе е лошо. Онака, само да затресе, па да се бега надвор.

Причина некоја зошто длабоко во себе сакаш да има земјотреси :eek: :)??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom