ЗЕМЈОТРЕС!

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780
Јас од Скопје ништо не сум осетил, башка во 11:23 ме разбудија на телефон.

Инаку што ке им поминат поплавите ке им поминат, кој ке им го гледа гревот со земјотрес до година ...:confused:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Се тресе Турција на секој 10 минути денеска...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
pred nekoj den vo Albanija oseten zemjotres,deneska kaj nas,vo Turcija i vo Grcija...sto ti pravi HAARP sistemot :sarcasm:

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
ЈА узурпиравме природата значи. Епа така е кога не вражаме она што земаме, природата сака да си се изедначи, да си го врати она што и го зедовме. Ептен ја узурпиравме природава. И со тој хаарп уште времето да го контролираме, абе чоече, оставија природата сама да си прај како знај, и псоле страшно било страдаме незнам што. ЕПа за ради нас е тоа.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
де бе вие па од еден земјотрес сте се исплашиле :D

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Велат, кај нас, во Струмица имало. Јас ништо не осетив. Чудно. Обично осеќам и најмали вибрации и потреси. Изгледа оштетено ми е сетилото.
Сите велат дека бил силен и тресел лево-десно. И наводно на телевизија имало дека ќе има повеќе земјотреси.

Земјотресите секогаш ми биле интересна појава и секогаш длабоко во себе сум сакала да има уште. Но, не премногу силни. Тоа веќе е лошо. Онака, само да затресе, па да се бега надвор.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Скопје се осети нешто? Дали е до мене,или немало ништо,јас не сетив ни малце.А сум станат од 8 ипол

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Скопје се осети нешто? Дали е до мене,или немало ништо,јас не сетив ни малце.А сум станат од 8 ипол
Кај мене лустерот се клатеше
А у комшии аквариумот - гмуцкање
А ја спиев :D

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Сите лажете се е лага :icon_lol:
Како може да имало земјотрес а ни еден пост на фб не видов "земјотреесс" а и јас ништо не осетив.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
ги отепаја во 20 сати. ова не е природа http://www.emsc-csem.org/#2[DOUBLEPOST=1400997306][/DOUBLEPOST] ne e priroda.jpg шотипрај фломастеро :cenzura:

Последно уредено:
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
pred nekoj den vo Albanija oseten zemjotres,deneska kaj nas,vo Turcija i vo Grcija...sto ti pravi HAARP sistemot :sarcasm:
Хм, за се е виновен HAARP-от? Не зае*авај. Во '63-та го немаше, па Скопје беше разурнато.
И мислиш ако HAARP (американците) беа виновни за поплавите, дождовите и менувањето на временските услови ќе дозволеа нешто како Катрина? Или торнадата? Или земјотресите во Калифорнија?

Забот ме боли - HAARP e крив.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Хм, за се е виновен HAARP-от? Не зае*авај. Во '63-та го немаше, па Скопје беше разурнато.
И мислиш ако HAARP (американците) беа виновни за поплавите, дождовите и менувањето на временските услови ќе дозволеа нешто како Катрина? Или торнадата? Или земјотресите во Калифорнија?

Забот ме боли - HAARP e крив.
...

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Велат, кај нас, во Струмица имало. Јас ништо не осетив. Чудно. Обично осеќам и најмали вибрации и потреси. Изгледа оштетено ми е сетилото.
Сите велат дека бил силен и тресел лево-десно. И наводно на телевизија имало дека ќе има повеќе земјотреси.

Земјотресите секогаш ми биле интересна појава и секогаш длабоко во себе сум сакала да има уште. Но, не премногу силни. Тоа веќе е лошо. Онака, само да затресе, па да се бега надвор.
Причина некоја зошто длабоко во себе сакаш да има земјотреси :eek: :)??

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Kajgana Shop

На врв Bottom