ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одев по улица ништо не осетив. Доаѓам дома и брат ми вика земјотрес имало звучниците се мрдале, бучело нешто. Си викам се зафркава овој и кога после и татко ми вика имало земјотрес. Одамна не здрмало, порано почесто имаше по 1-2 годишно обавезно.

Јас па другарчево на час го направив ненормален,а пред мене седи.Баш на сточарство најде да лупне,да му го лупнам :D
Ми било смрт,лежам у болница 2011 година и два земјотреса у два дена.Пошто не можев да одам,си правев филмови како ќе се спасувам ако почнеше да се руши :icon_lol:

изглеа само ја сум КОЈН што не осети ништо :S

Сеа одлучи се дали си коњ или којот :D Инаку 2-те мислења над тебе се дека не сме го осетиле земјотресот, така да не си само ти. :)

Сеа одлучи се дали си коњ или којот :D Инаку 2-те мислења над тебе се дека не сме го осетиле земјотресот, така не си само ти. :)

сеа сум x2 којн а прееска бев трезен којн така да......којн си остануе којн

Ја го осетивввввв лелеее мислев прозорите ќе се скршат ...Се тресев послем минута две да дојдам до себе баш се исплашив

ако мани над 4 ќе му ја блокираме страната :icon_lol:
5edg28.jpg

И само што ќе помислиш дека сите коцки се на своето место... Земјотрес. Среќа што не е емоционален :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom