ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И јас го осетив, ама мислев трипам нешто. Застанав на момент да подразмислам и си викам ај до столчето е што си се клацкам напред назад.

И јас го осетив, ама мислев трипам нешто. Застанав на момент да подразмислам и си викам ај до столчето е што си се клацкам напред назад.

Хаха... иста ситуација... ама почна да ми забегува на страна многу и почнаа регали да крцкаат.. Тогаш ми текна дека не ќе да е од клацкањето :)

Да не беше Фејсбук никад немаше да дознаам дека имало земјотреси. Сите 5 -6 колку и да беа уназад не ги осетив, така и овој. God bless Facebook. :icon_lol:

Ова не беше баш слабо. Од сон ме стана. :nesvest:

Најголема мана во животот ми е што неможам да сетам земјотреси. Што треба да направам за да можам?

Btw и јас ништо не осетив, сестра ми ми кажа дека имало. И подобро што не го осетив :)

leleeeeeeeeeeee daa! samo i ja ne bev sigurna, a mi se strese biroto i si vikam ja poludev od ova matematikive ili shto??
ama dobro e barem normalana sum ostanala :) zemjotres bilo :)

Хахах луѓее ај земјотресот, ама мене потсвесно ми влијае (иако не го осетив) и само чувствувам некакво тресење и се проверувам со будните на Skype :pos:

Најголема мана во животот ми е што неможам да сетам земјотреси. Што треба да направам за да можам?
Фати се за нос и врти се во круг со една нога и викај ЗЕМЈОТРЕС ЗЕМЈОТРЕС ЗЕМЈОТРЕС! И однеси зејтин во црква xD

od aerodrom do centar ima rascep linija rastresliva zemjishna kora zatoa tamu najvekje se osekjaat zemjotresite i izlozeni se na oshtetuvanja. Jas vo butel ne go osetiv ovoj :\

И овој е од Србија. Другар од Белград ми кажа дека кај нив доста добро здрмало. Ако нашиов што не го осетив се случил пред околу 2 и пол саата, тогаш се работи за истиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom