ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Седам на компјутер и рацете ми беа потпрени на бирото.Почна да се мрда,а кога се свртив и лустерот исто.Добро е,брзо помина. :)

Аиии вечерва сите со шаторите надвор :). Иначе доста силен беше во Струга, не сум осетил вакво чудо.

имало и втор земјотрес...
пред 10 минути....

Епа ја ни вториот не го осетив... Добро луѓе, шо сетила имате вие? Да не треба ја да идам на лекар случајно?
Туку мило ми е што нема предизвикано катастрофи, туку само дрмање.

Тој во албанија што го гледате земјотресот во 9 и нешто бил... сега излезе дека имало уште еден околу 10...

инаку јас и таткоми сме дежурна алармс служба во поглед на земјотреси...

јас учејќи почна да ми дрма мониторот и почна паниката....

мене ми се чини или ептен се зачестени последно време во Гостивар со оглед на тоа што е надвор од епицентрално подрачје?

Не беше нешто посебно во Битола, башка и на високо сум, само се уплашив што ми дојде во прилог што во тој момент читав еден шугав језив текст :066:

Еве гледам на страната мавна уште еден со 2 степена како тогаш во дојранско иде работава да маваат по десетици на секој саат.

Тој во албанија што го гледате земјотресот во 9 и нешто бил... сега излезе дека имало уште еден околу 10...

мене ми се чини или ептен се зачестени последно време во Гостивар со оглед на тоа што е надвор од епицентрално подрачје?
Сакаш да кажеш дека е можна значителна поместеност на плочите и со тоа поместување на трусното подрачје?:cry:

local time 23:49... тој е нема друг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom