ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
абе вие како да сте од друга планета :ha:
зш тука не се осети мислам у ск :XD:

Дај бе нека стресе јако. Барем темата да биде наместо. Па сите да пишуваат како се усрале. Вака со вакви пичкин дим земјотреси нишо.

Aбе комшијата ти рокнал бас па ти си помислил земјотрес :pos:

Е јас го осетив :). Си седам пред PS и одеднаш почна да се тресе мониторов. И гледам кон прозорците кога и тие се тресат. Во тој момент имаше само еден заклучок. ЗЕМЈОТРЕС!!! Е арно ама кај ќе бегаш, на 6 сум а додека да рипнам од балкон ќе престане:pos:.
Инаку беше просечен македонски земјотрес:). Само ме радува фактот што луѓето не почнаа да паничат и да излегуваат од зградите. Веројатно ги фатил на ручек па сите гладни не го ни осетиле.

Е јас го осетив :). Си седам пред PS и одеднаш почна да се тресе мониторов. И гледам кон прозорците кога и тие се тресат. Во тој момент имаше само еден заклучок. ЗЕМЈОТРЕС!!! Е арно ама кај ќе бегаш, на 6 сум а додека да рипнам од балкон ќе престане:pos:.
Инаку беше просечен македонски земјотрес:). Само ме радува фактот што луѓето не почнаа да паничат и да излегуваат од зградите. Веројатно ги фатил на ручек па сите гладни не го ни осетиле.

Aj ti na 6ti a ja na 10ti.
Dobro e so niso ne osetiv.

Да, јас го осетих.. викам шо дрма саа така:) а оно било земјотрес..

Уффф...Стварно е еб*но кога има земјотрес...Кај нас имаше у мај/јуни...И тоа многу беа...2-3 вечери спиевме надвор..Али ај,бар губевме часови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom