ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев дека нешо успан сум , ама не - имало земјотрес стварно. Јебига , ќе видев на фејсбук ама сите спијат .

Јас осетив, ама пред тоа ми помина хеликоптер над куќа ко за загревање :pos:

Американците пак направиле земјотрес!!! Аурора Бореалис имаше пред земјотресот? :P

Осетив како не осетив:)На 11ти и лустеров ми идеше лево-десно а камоли ја хаха.Закон!:)))

Сум спиел. Сега слушнав на вести дека имало у 11 и нешто, ама слаб бил околу 3.4 степенимислам дека рекоа. Иначе од скопското земјотресно подрачје бил :)

Нешто Грциве ептен ги дрма денес :)

Се осети али да слаб беше.Чим прозорите не ми крцкаа слаб беше...

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=74855

Два последнователни земјотреси го потресоа главниот град на државава претпладне во 11.47 часот. Првиот потрес ги вознемири скопјани поради што многу од нив истрчаа надвор од своите домови.

во источна македонија ништо не се осети :baeh:

Ја нишо не осетив. Си прочитав на нет.

ЈАс ништо не осетив иако седев на комјутер па и така јас живеам во зграда во која ако некој човек со "потешка" категорија ако оди или скока кај комшиите или па некој кај мене во стан ако оди се тресе цел цел стан, така да јас кај мене имам постојано "земјотреси":poss:

Како тргна времево со дождовиве и топло ладно до Јуни ќе биде сезона на земјотреси.

Ова што здрма сега беше страшно! Кај мене во куќа како се осети а камоли во згради тие што се :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom