- Член од
- 26 мај 2015
- Мислења
- 458
- Поени од реакции
- 253
имаш слика од неа зар ја видел некој како изгледа хххххНего прашајте ја онаа со носот како шпакло за сечење бурек Инамногуфина дали се симнала од Џеваир![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имаш слика од неа зар ја видел некој како изгледа хххххНего прашајте ја онаа со носот како шпакло за сечење бурек Инамногуфина дали се симнала од Џеваир![]()
имаш слика од неа зар ја видел некој како изгледа ххххх
Уште пред 7 саати пишала „Не се секирајте за Џеваир го тестиравме до 9ка пред два месеци, се е ок!“Него прашајте ја онаа со носот како шпакло за сечење бурек Инамногуфина дали се симнала од Џеваир![]()
Уште пред 7 саати пишала „Не се секирајте за Џеваир го тестиравме до 9ка пред два месеци, се е ок!“
Простотија во раскош човече.Уште пред 7 саати пишала „Не се секирајте за Џеваир го тестиравме до 9ка пред два месеци, се е ок!“
Не си единствен верувај. Сосема нормално чуство и реакција. Исто и ја никад ама никад во живот не сум бил волку исплашен ко денес. Додуша уште сум. Нозе ми се тресат цел ден што на моменти не знам дали стварно се тресе земјата или ми се причинува само.Никогаш во животот се немам усрано како денес. Еве искрено кажувам на отворен форум, 24 години имам, како што денес ми се тресеа нозете и се испосрав, така у живот се немам исплашено.
Вчера си легнав до 4 и нешто сабајле, не ме фаќаше нешто сон. Сабајле во 06:57 ме разбуди звукот како од млазен авион што секако беше најава за земјотресот, ја кренав главата и во истиот момент здрма јако. Се штрекнав пошо бев сонлив нели, истрчав на тераса, али се беше ок.
Потоа денот се одвиваше нормално, дремев по дома и у 15:00 си викам ај да прилегнам малце да погледам фудбал, само колку да испружам нозе пошо се на се нецели три саати имав спиено. Само што легнав, го земав телефонот во раце оно слупа многу појако од првиот пат. Јас и брат ми бевме сами дома, мајка ми на работа, а татко ми на пазар. Прво што направив е што извикав ПЕТААААААААР ИСКАЧАЈ ОДМААААААААААА, и од паника се упатив накај терасата. (живеам на трети иначе) Ми дојде некоја блесава идеја во случај да почне да се руши зградата да рипнам доле, пошо комшијата под мене има тенда и може да се изведе такво нешто без да се повредиш. Трчајќи накај тераса почна цела зграда да се тресе, ми се мрдаше паркетот лево-десно, паѓаа садови, вазни, саксии со цвеќиња, соларничињата во кујна, телевизорот, буквално се живо и диво се рушеше. Само што стигнав до тераса престана да тресе и во истиот момент го зграпчив брат ми и такви боси истрчавме надвор целите во паника. Уште па жените од зградата кренаа дополнителна паника, ок нормално е не викам не, и баш беше хаотично.
Се симнавме доле, не се сруши ништо, сите беа во паника, јас бос како утка седам пред зграда, гледам нагоре и нозете ми се тресат како на неандрталец. Не можев 5 минути да се соземам...
И шлагот на тортата, искочени сите комшии надвор, доаѓа една бабичка и вика: Ееееее, оваа зграда е правена да издржи 9 степени според рихтер. ООоооооооооооооок баба Васка, иди плети гоблени и не кур умарај со безвезни теории. 9 степени да издржела...![]()
Ноќеска како ќе се тера нек си ебе мајката,да се надеваме дека ќе нема некои позначајни и јаки потреси што ќе внесат паника меѓу народ,ама за секој случај јас ќе си спијам облечен и патиките до кревет ќе ми се и со едното око отворено.
што е сигурно,сигурно е
@Stefan-kobe во исто толку години за прв пат осетив толку голем страв, но повеќе страв поради што не го гледаш „непријателот“, се друго колку толку може да предвидиш или насетиш, ова педерската ја прави.
Сабајле ме дигна од кревет, а во 15 само што си го направив кафето и седнав да го чекам да се лади, ми го истури пола на маса и едвај стигнав од еден на друг крај на собата, кај вратата демек на посигурно. А што е потрагично сум на 5ти во зграда која нема ни техничко решение ниту ништо, никој не знае како е градена и што е ставено во истата, едвај се наканив пак да се качам дома, али не планирам да спијам иако сум само 4 саати спиен ноќеска, пола зграда спијат надвор на паркинг и седат во паркот, а кој има роднини на друго место ја збриша одма.
имаш слика од неа зар ја видел некој како изгледа ххххх
@Џонтра Волта има слика од неа,ако сака да ја прикачи,нека повели
bogami i jas samo sto mene kafeto me uspivaНемам намера да спијам ноќва, ќе се отрујам со кафе, страв у коски имам, аман више....
Битно си ги фатил Јапанците и Кинезите сабајлеНикогаш во животот се немам усрано како денес. Еве искрено кажувам на отворен форум, 24 години имам, како што денес ми се тресеа нозете и се испосрав, така у живот се немам исплашено.
Вчера си легнав до 4 и нешто сабајле, не ме фаќаше нешто сон. Сабајле во 06:57 ме разбуди звукот како од млазен авион што секако беше најава за земјотресот, ја кренав главата и во истиот момент здрма јако. Се штрекнав пошо бев сонлив нели, истрчав на тераса, али се беше ок.
Потоа денот се одвиваше нормално, дремев по дома и у 15:00 си викам ај да прилегнам малце да погледам фудбал, само колку да испружам нозе пошо се на се нецели три саати имав спиено. Само што легнав, го земав телефонот во раце оно слупа многу појако од првиот пат. Јас и брат ми бевме сами дома, мајка ми на работа, а татко ми на пазар. Прво што направив е што извикав ПЕТААААААААР ИСКАЧАЈ ОДМААААААААААА, и од паника се упатив накај терасата. (живеам на трети иначе) Ми дојде некоја блесава идеја во случај да почне да се руши зградата да рипнам доле, пошо комшијата под мене има тенда и може да се изведе такво нешто без да се повредиш. Трчајќи накај тераса почна цела зграда да се тресе, ми се мрдаше паркетот лево-десно, паѓаа садови, вазни, саксии со цвеќиња, соларничињата во кујна, телевизорот, буквално се живо и диво се рушеше. Само што стигнав до тераса престана да тресе и во истиот момент го зграпчив брат ми и такви боси истрчавме надвор целите во паника. Уште па жените од зградата кренаа дополнителна паника, ок нормално е не викам не, и баш беше хаотично.
Се симнавме доле, не се сруши ништо, сите беа во паника, јас бос како утка седам пред зграда, гледам нагоре и нозете ми се тресат како на неандрталец. Не можев 5 минути да се соземам...
И шлагот на тортата, искочени сите комшии надвор, доаѓа една бабичка и вика: Ееееее, оваа зграда е правена да издржи 9 степени според рихтер. ООоооооооооооооок баба Васка, иди плети гоблени и не кур умарај со безвезни теории. 9 степени да издржела...![]()