Земјотрес во Софија

Вчера во Дубровник, денес Софија ... дај боже да нема следни тектонски движења :nesum:

Вчера во Дубровник, денес Софија ... дај боже да нема следни тектонски движења :nesum:

Не ја следи таа линија Скопје, не бери гајле. Ние ќе си останиме сејф енд саунд. Недев, ништо а?:smir:

абе сејте мирни срцето в петици ми слезе, страшно беше...4ка по рихтер..кратко ама силно ..уууууууу :(

Страв ме фаќа од земјотреси ептен.А па ако ме фати у лифт.
Еве и на вести.И мене ме фаќа страв а не па на нив.

Што ви е бе ало... сте скренале со тоа тиквите... земјотрес... луѓе гинат. Недев, мило ми е што се сите во ред. И доста со малоумни коментари, од ваши прсти у Gods e-mail све оди... земјотрес за земјотрес, сирење за пари, четка за заби, све се враќа све се плаќа. Мирни! :pishtoldz

Сите биле на улици страв од нов потрес.Не дај боже кај нас да мавне кај уште на 10 ти живеам кај ќе бегам.Пу пу скраја да е.Ај фала богу нема жртви.

Сите биле на улици страв од нов потрес.Не дај боже кај нас да мавне кај уште на 10 ти живеам кај ќе бегам.Пу пу скраја да е.Ај фала богу нема жртви.
Јас еден кат погоре:)И не се плашам доколку е мал,интересно ми е:)Доколку е голем..отом потом:)
Он топик:Мило ми е што нема повредени сепак имаме Македончиња таму,мегутоа се јави природата и ни врака затоа што и штетиме,оправдано е:)

Да, повреди нјама. Сега започва по-смешната част. Всички радиа и телевизии почват да правјат "новини" и лека полека, ако човек нјама нерви, ште го хване паниката, само като ги слуша.
Иначе, 4-та степен по Рихтер, и заштото е ношт ни се изкараха ангелите :nesvest:, а през денја сигурно нјамаше да го усетим

па главното мислам дека е јасно казав и јас дека беше 4 по рихтер и сега по тв и радио само тоа кажуваат и да не си бил исплашен че те фати паника само од слушање, а нема повредени...тоа е се засега

и утрово пак не стресе само овај пат 3,5 по рихтер :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom