“Здраво, се викам Клаудија, имам $20 мил., ми треба маж’’

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти се мочам на тие 20 миљони....не си ти таа што ми треба:nenene:.

Пфффф...росоњеро со нив и таа што ти треба ќе ја добиеш:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Абе не е се во парите.....и во недвижностите и во хартиите од вредност е.....шала настрана....не се доволно ни 200 миљони.

Здраво.Се викам Клаудија имам 20мил.$,50 години.135 кила и личам на свиња пред парење. Ми треба МУЖ да направи да се чуствувам како права сви.....жена а за возврат ќе му дозолам да си поигра со моите 135 ки...со моите 20мил $.
Заинтересираните нека се обратат кај мојот вете... матичен забар пошто редовно го посеутвам зашо здивот ми мириса на вецето у ГТЦ.

Клаудија јас сум маж. Кај живееш да те шмекнам и да ти соберам некои 20 милиона! :)...

Клаудија јас сум маж. Кај живееш да те шмекнам и да ти соберам некои 20 милиона! :)...
овој ке ја шмекне ке и ги собере парите и пак нема да ја земе за жена
мудро мудро:star:

да беше постара...да ја чекаш да одпне овака ќе те закца некој малер.....ризично

ha odma ja zemam so ja matkam nea so saka neka prae vazno jas da ima kes na raspolaganje kolku sakam

А прифаќа ли такви како мене што се 16 год? Одма одам ако прифаќа.

Џабе пријави сеа кога веќе Шмекерот ја пикира и мислам дека веќе се негови 20те милиони долари....

Дечки вака. Имам идеја за на крајот сите да бидеме среќни. Јас и се јавив денес на Клаудија. Она беше воодушевена од мојот шмекерски глас и ми рече: Uuuu shmeki boy you have such a sexy voice. Ми рече денес преку пошта дека ќе ми прати 10 милиони долари. За останатите коа ќе дојдам да се земеме. Многу еснаф жена знае да се договори жими се. Муабетот ми беше јас ќе живеам таму малку со неа. у меѓувреме за вие да не бидете тажни и сиромашни бато Шмекер има да подели со вас 10 милиони па вие меѓу себе поделете си. Мислам дека и вие сте добри дечки и заслужувате паричка у џеб. Ќе има париии :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom