Здраво - јас сум нарцис!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
narcis.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos:

Сликава ептен ме насмеа. На темава само сеир за нарциси и исклучително за нарциси ве молам. Јас, на пример, сум многу голем НАРЦИС!!! :kez: :je: :pehar:

маце дали нарцис е човек шо ке застане пред огледало и едноставно се восхитува на самиот себе така едно саат ипол

CopyOfDeath напиша:
маце дали нарцис е човек шо ке застане пред огледало и едноставно се восхитува на самиот себе така едно саат ипол

Ме спомна некој?:pos::pos::pos:

hehe decki koj ne me zapoznal mene...togas seuste zivee vo zabluda deka e najgolemiot narcis hahhaha :)
potpisot mi kazuva se :)

тогаш сигурно другарка ми е нарцис саат ипол и треба да се гледа у огледало пред да почне да се шминка

Ја си се сакам бе шо убав сум си јас само да си ја повратам старата килажа и форма рамен ке ми нема

doti4nata напиша:
hehe decki koj ne me zapoznal mene...togas seuste zivee vo zabluda deka e najgolemiot narcis hahhaha :)

Да можев ќе ти даев зелено, стварно потписот кажува се:):):):je: :je: :je:

Зашо не можам да давам више репутации вика неможете да давате репутација додека не добиете така нешшто

Кај може да купам еден нарцис...??? Па секој ден да ми го кажува тоа не за друго поради разонода и пријатен ден...:)

Allita напиша:
Кај може да купам еден нарцис...??? Па секој ден да ми го кажува тоа не за друго поради разонода и пријатен ден...:)
jas ke bidam tvojot narcis :je:

Друге не примеќујееееем ни у пролазуууууу,самог себе поздрављааааам у огледалу
Ја воооолим самог себе,свог јеееееединог себееееее

Se osekam prozvana:icon_lol:
Si se sakam najmnogu na svet, ne mi treba nekoj da se zaljubi vo mene, mojata ljubov mi e dovolna:kez:

Не ми е потребно ништо друго,кога ја имам најслатката,најзабавната и најинтелегентната личност....СЕ ИМАМ СЕБЕ!:kajg:

doti4nata напиша:

Neznam za tebe posto ne sum te zapoznal ... mozebi si najgolem zenski narcis, ali od mene pogolem muski narcis uste ne sum sretnal :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom