Зборови кои нервираат

• Креатор на темата Креатор на темата Љупка
  • Време на започнување Време на започнување
Шо прајш... органски неможам да ги поднесам овие зборови

пеер, скопското „ма„ и прилепското кај че ојме е неѕнам од контакт ме вадат:toe:

бот
easy player
тротинет
точак
нооб
мегуножно седало

од контакт ме вади кога на некој ке му зборам ке му зборам и само ке ми рече -Да?

Лилааа, шу праиш, френдица, пик4аме, mw@cki, b@cki, cmok4inja, kis4inja, lofkam, tsm...(и слични шмизличи изрази, со број4иња и знакчиња, скратеници... аман бе луѓе :tapp:)
Таја, ваја, онаја - од такт ме вадат, па морам и професорката да ја слушам како вика така. Ауууууу

А зборови кои најмногу ме нервираат и што никогаш не ги користам:
1.Онади го - што да му направам, бре?
2.Синоќа - за вчера вечер
3. Неќна - Пред некој де

Има и други, некои и погоре ги сретнав, ама сеа не ми текнуваат

Aj malku na strumicki, neli rodno mesto mi e :smir:
emi saa taka de
eeeeee ludnica
e nema problem4e
slabo leeee

збеснувам кога некој ќе ми рече МОРИ , или МА, АБЕ, ЕЈ ептен се бедни!!!

Има многу зборови што ме нервираат ама че ојме тоа најмногу ме нервира

flizer, flizura, sekundarno koga se koristi vo kontekst na toa deka nesto brzo se slucilo, moralno deka mora nesto da se sluci, i nespravno stavanje na akcent na iminja u stilot na iVana, dRagana itn itn :nerv::nerv::nerv:

Последно нешто што го чув и во моментот ми се крена косата е:
Пер па симпа е типов! (скратено од симпатичен, убав или како и да е) :ija::ija::ija:

Не знам како сум го заборавил “ремет’’ кога ке го чујам мрак пред очи ми иде.Почна да ме нервира одкако почнаа да го користат ликови шо немаат поима од дејството и го исфураа за џабе.
“дупење’’ е правиот збор за заебавање и спрдање со нечиј лик,“ремет’’ не го користете аман!!!

лофкам највеќе ме нервира:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom