Ganimed
La Petite Seduction
- Член од
- 18 јули 2008
- Мислења
- 303
- Поени од реакции
- 18
pa drago mi e na moment sho svativme, zasho vo EU nema da ide Makedonija pomegu drugoto, inache jas lichno go neam toj EU sindrom na krstonosnite vojni, sho go vlechat od minatoto, toa e mesto na masonite, papata i arievcite, za mene povishe se fer muslimanite i zasluzuvaat so site luge vo EU kako teritorijalna zaednica, otkolku Grchishtana Bugarishtanana i ostali gamadi, sho ni stavaat dopolnitelni sopki za vlez-odnosno bi ziveel so chovek sho me poshtue i sho me saka a ne so licemeri, sho samo gledaat da si go zadrzat grabnatoto od Makedonija od porano
nazalost toa e vistinata zasho RM nema da vleze vo EU, inache kako Makedonija-Makedonija ne predstavuva opasnost za EU na nieden plan, ne najmalce zasho znaat deka Makedonija e neizbezen del od Evropskoto poteklo, ali u monentot ne im odgovara da zazemat takov stav
nazalost toa e vistinata zasho RM nema da vleze vo EU, inache kako Makedonija-Makedonija ne predstavuva opasnost za EU na nieden plan, ne najmalce zasho znaat deka Makedonija e neizbezen del od Evropskoto poteklo, ali u monentot ne im odgovara da zazemat takov stav