Заврши летниот распуст!

• Креатор на темата Креатор на темата moskva_bojan
  • Време на започнување Време на започнување

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
Lugje zavrsi letniot raspust!!!:nerv: Uste dva denau nazad u prokletoto skolo! Pa aj kazete kako si pominavte za ovoj raspust,dali se odmorivte i dali poleka se spremate za novata skolska godina?!

Ми помина многу брзо како и секогаш, ден без обврски, шетање, уживање, одмарање.
Нема што посебно да се спремам за школо, годинава ми е последна во средношколските клупи и верувам ќе биде незаборавна.
На сите им посакувам успешна школска година и многу дружење и забава. :)

Најубав распуст до сега...Прекрасно си го поминав,шетање,нови познанства,топ.А сега школо,леле нејќам ни да мислам ептен брзо поминаа 3 месеци.:(

Леле летен распуст...одамна беше тоа :pos:

леле како ми летна распустов..3 месеци ко 3 недели..најубавиот распуст до сеа..многу журкање,зафрканции,прекрасниот одмор со моите другарки во охрид..мноогу непроспиени ноќи,муабети до 7 саат сабајле,журкање до зори..и се тоа сеа треба да го заменам со проклетиот аушвиц..ај ваљда ќе биде забавно во смена со 4та,единствениот проблем се професорите иначе ќе имаше журкање и во школо..ај со среќа нека ни е,ќе и треба..:pipi:

па не би рекол пак назад у проклетото школо пошто прилично ми здосади август , деновите ми станаа страшна рутина , стани јади одмори излези пукај фудбал до вечер туширај се оди на кафе јади легни и па поново , онака ненормално си ја истуркав трета година сега четврта осеќам ќе биде најкул година во гимназијата па матурска и сличен шит
иначе се немам спремано сеуште , книги неам најдено , со ташната од кога се вратив од втори мај раскинав и ја немам видено и така.
school , here i come !! :)

Да, и мене ми помина многу брзо ама дефинитивно ова беше најнајнајубото лето досега, иако за мене уште 1 месец ќе трае. :hihihi:

Е заврши де! Ама мене не ме интересира! Важно убаво си го поминав распустов, и многу ми е гајле ако почнува школо ... единствено се нервирам шо ќе станувам сабајле :)

Летото помина многу брзо, иако не ми беше толку интересно како и лани. Ама не ми се оде на школооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

У главно добро ми помина распустов али ич не ми се иде у школо :violent1: :ija: :nerv:

гледајте на светлата страна... глупирање низ школото со другари :P
а летниот распуст го поминав многу убаво, да не речам јако :D
имаше од се по малку, ама помина. најважно од се, ни еден ден не ми беше ист како друг, најмногу шо мразам е рутина
оваа трета година во гимназијата(уствари економско) од секогаш сум ја чекал, посебно екскурзијата која ме чека во мај :D па така да ако се потрудиш, во школото можеш да си поминеш поинтересно од летниот распуст...

Како не можам да вратам 4 години назад пак да си одам во школо. Немојте да жалите што летниот распуст завршил,радувајтесе дека пак лудории во школо ќе имате... тоа се времиња кои остануваат цел живот,најубавиот период е во средно училиште.....

Правете се што ќе ви текне,немојте да си кажете не чини ова не чини она во школо се чини и се треба да се проба:)

За кого како е завршен:pos: ја имам уште еден месец летен распуст...циганско лето ќе си живееам

Брзо бааги помина,веројатно оти дома не се свртив освен августот.
Од една страна ми е криво и ми е мака пак да се влечкам на сколија,па обврски пак,па се...инаку за останатиот дел не,секогаш забавниот дел бил фаца. :pipi:

Селанофилите рок!! :pipi: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom