Заведување зафатена жена

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Еве што има Бате Ване да каже за ова
Во глобала сите што мрчите за ова, се согласувате со Бате Ване на оваа тема

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Не ти требаат некои посебни стратегии техники и незнам што за да фатиш зафатена женска ако сака она а ако несака ни зафатена ни слободна нема да сака со тебе.Се е до желбата на жената така да вие мажите што мислите дека зафатени жени паѓаат на некои ваши финти грешите, они го праат тоа затоа што самите сакаат,не е до тоа дека палат финтите.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Замисла на секој што сака да биде швалер, и учи од туторијали за тоа:

Реалност т.е. шо ке го снајди:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако девојката/жената е доволно глупава да тргне по друг додека е сеуште во врска/брак ондак и оној првиот дечко/маж не вреди да се обидува да ја премисли. Може да добие врел шамар за да има памет за друг пат. А оној "ебачот" ќе си добие цела ноќ возење во гепек и тепање на секои 15 минути.

Се на се, сепак е до стабилноста и целите на личноста кој/а изневерува!

Јас да приметам некој да ми се вртка околу девојчето го кршам макар и го легал в затвор!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
јас заведувам само жени на приземје
Да не имаш такво искуство.Си паднал на тенда па сега само жени што живеат на приземје заведуваш,полесно преку прозор да избегаш

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Да не имаш такво искуство.Си паднал на тенда па сега само жени што живеат на приземје заведуваш,полесно преку прозор да избегаш
јас клецкав уште во СФРЈ така да можеш да замислиш какво и колкаво искуство имам. Ко нинџа сум бе у секс. Имам шесто чуло и предосеќање ко ќе е клецкање во прашање

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ако девојката/жената е доволно глупава да тргне по друг додека е сеуште во врска/брак ондак и оној првиот дечко/маж не вреди да се обидува да ја премисли. Може да добие врел шамар за да има памет за друг пат. А оној "ебачот" ќе си добие цела ноќ возење во гепек и тепање на секои 15 минути.

Се на се, сепак е до стабилноста и целите на личноста кој/а изневерува!

Јас да приметам некој да ми се вртка околу девојчето го кршам макар и го легал в затвор!
Ако девојка/жена не даде сигнал,без разлика дали е сингл или бизи ја не тргнувам у поход.Машкото никогаш не може да биде криво
Шо праиме ако швалерот испадне појак?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако девојка/жена не даде сигнал,без разлика дали е сингл или бизи ја не тргнувам у поход.Машкото никогаш не може да биде криво
Шо праиме ако швалерот испадне појак?
Со ЦЗ на слепоочница џабе му е силата, ќе си го собери опашот меѓу нозе!

Член од
30 март 2012
Мислења
63
Поени од реакции
38
Еве како се заведуе и како се фаќа...риба на класичен начин,учете од правиот мајстор

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пробај бе пробај, дури да те очука некој салам и да не те познаат дома...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Има неекоа овде што била зафатена и заведена некад па да сподели искуство? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom