Zastava 101, Zastava 128 или Zastava Yugo?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Пооо стварно е ѕверка возилово... Вака да го средиш, со внатре табла од 101 1.300 со обртомер, со штопови од Лада... нема да знаат што возило е :)

Ќе знаат само оние што се хардкор вљубеници во автомобилите...

А инаку во оглас некаде прочитав дека се продавало FIAT 128 Sport реставриран. Не пишуваше цена...

Еве линк за една реставрација на Fiat 128

http://fiat128sport.blog.com.mk/

files

files
files

паметно, паметно...
За да се исфарба добро, МОРА да се струга до гол лим! Јес да без раце остануваш, ама задоволството е преголемо!
Браво!

Ти Струмикс гледам Zastava 1300 си правел...што бидна со неа?

Дај фрли некоја слика...во каква и да е состојба...

Ти Струмикс гледам Zastava 1300 си правел...што бидна со неа?

Дај фрли некоја слика...во каква и да е состојба...

Застој веќе подолго време, пари нема! Куќа се гради! Треба да се фарба, па да се собира и да се тапацира, а богами и да се хромира!
Кога почнав, мислев дека веќе (2007 лето) ќе сум готов, ама сега и самиот незнам кога воопшто ќе биде.

Епа ако не го праиш...продај го на некој навистна што ќе го сака, само да не пропадне така колата. Ама ако ти е прва кола, тогаш сигурно нема да ја дадеш.

Епа ако не го праиш...продај го на некој навистна што ќе го сака, само да не пропадне така колата. Ама ако ти е прва кола, тогаш сигурно нема да ја дадеш.

Хехе, не е за давање, сум ја започнал и ќе ја завршам, само прашање е кога, а верувам дека догодина напролет ќе продолжам со работите.

Стави му и едно вакво моторче, барем во МКД лесно се наоѓа...за ефтини пари. Малце проблем со тунелот за мењачот ќе имаш...ама типов стави Абарт мењач...

spa00537ws.jpg

spa00471sm.jpg

Zastava e Крастава!!!A како
Yugo нема друго!!!хехе:vozbud::vozbud::vozbud:

Е ова е више нешто.Брво, мене ми прави мерак.

Како за мене вака нешто..
vaske1rq2nw8wj9.jpg

Да не беа овие пластиките ке беше мн. поубаво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom