Zastava 101, Zastava 128 или Zastava Yugo?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
кога ке си го видам тилот со 1.1 мотор ке дигне 180 со 4 брзен мењач...

Да да уште да беше точен километрожо ти возиш со 30 а стрелката се треси меѓу 40и50
На сите застави е таков хахаха
--- надополнето: 7 април 2012 во 01:23 ---
Еве една слика од мојата 128... километражата не лаже , проверена е со полициски радар.. ;)
А плус како си тргнал 180 да креваш а ти свети ламбичето за бензин ?
--- надополнето: 7 април 2012 во 01:25 ---
а на 120 покажува 160... ниедна застава не покажува точно.. уште од сефте од фабрика се грешни, а тек па одкако ке пројде некоја година (читај 20) кога ке попуштат федерчиња и пружини и слично...

ме нервира фактот дека некој себеси се лаже и се убедува... уствари, нема везе, не ме прави мене ретард...
Ламбичето за бензин го виде ? аххахахаха

Да да уште да беше точен километрожо ти возиш со 30 а стрелката се треси меѓу 40и50
а на 120 покажува 160... ниедна застава не покажува точно.. уште од сефте од фабрика се грешни, а тек па одкако ке пројде некоја година (читај 20) кога ке попуштат федерчиња и пружини и слично...

ме нервира фактот дека некој себеси се лаже и се убедува... уствари, нема везе, не ме прави мене ретард...

Ова е вистина на плин.. и на радар полициски покажа дека не лаже километражава.. е сеа ако им бил расипан радарот..
--- надополнето: 8 април 2012 во 12:41 ---
--- надополнето: 7 април 2012 во 01:23 ---

А плус како си тргнал 180 да креваш а ти свети ламбичето за бензин ?
--- надополнето: 7 април 2012 во 01:25 ---

Ламбичето за бензин го виде ? аххахахаха
Стрелката не се треси измеѓу 40 и 50 туку си оди нормално.. тестирана е и со километража од Фиат 132 исто покажува..

Ова е вистина на плин.. и на радар полициски покажа дека не лаже километражава.. е сеа ако им бил расипан радарот..
--- надополнето: 8 април 2012 во 12:41 ---

Стрелката не се треси измеѓу 40 и 50 туку си оди нормално.. тестирана е и со километража од Фиат 132 исто покажува..
,znachi na 40-50 so 132 isto pokazhuvaat,e za toa ti veruvam:icon_mrgr:

абе до 180 покажува и со од Фиат 132... пред некој ден ја меревме со Опел Вектра.. неможе да лаже и на 132 и радар и на вектра.. километражата ..

Јас имам возено застава 101 1.1 стандард 160 паралелно ја меревме со корола, ама изледа и во тојота користа километражи од застава :) абе еј застава е топ кој сака да научи да вози нека почне со 101

Јас имам возено застава 101 1.1 стандард 160 паралелно ја меревме со корола, ама изледа и во тојота користа километражи од застава :) абе еј застава е топ кој сака да научи да вози нека почне со 101
...или со југо... научи да возиш застава... се ке научиш да возиш... :)

Мојава 128 развива 180 км/х ама не е стандарт :P .. додека беше стандарт одеше до 165 некаде :)

Дај ставете нешто по форумов .. слики , клипчиња да се заживее малку барем за оние кои навистина ги сакаат овие возила :)

Кој има застава да си земе мал кредит ако треба и да си купи за 1000 евра некое мало фордче поубаво ќе си помини отколку да се замара со рѓосана технологија од 70-те години на минатиот век

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom