Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Значи само ако нема вокал, ондах да, заспивам. Ориентал или лаган џез се у опција.

Заспивам , секогаш пред преспивање си пуштам A State of trance епизода и летам :)

Легнувам да спијам со музика,слушам се додека не ми здосади и тогаш исклучувам и заспивам. А, ако не ми здосади, е тогаш нема спиење. Најчесто тоа ми се случува. :)

Порано, у средно после прва смена, поручек заспивав со Bob Marley :) … а сега понекогаш пуштам некој лаган џез на плоча, пуцкањето од иглата ми го прави филмот ептен :sleep:

Не.
Музиката е со мене постојано во текот на целиот ден, но кога доаѓа време за спиење, едностaвно притискам „stop“.
Проблем ми било некогаш да престанам да слушам музика за да си легнам :) ама никогаш не ми се случило да заспијам со пуштена музика.

Да си рокам прогресив метал и рок, тивко... Се заспива, повеќе музика е, али и вокалите не ми сметаат, си мислам ја на перфектни животни моменти во процесот на спиење, така да неам време да ја процесирам музиката многу многу :)

Порано не, сега да.Особено ако сум уморен.Нешто смирено од типот на Колдплеј или Црвени Жешки Чили Пиперчиња:D

Да, музика каква и да е... понекад заспивам и со зона радио :sleep: некад и нешто транс, некад само со уклучен телевизор, колки нешто да галами....

Секој шум ме нервира кога пробувам да заспијам па и музика. Во случај да сум преморен (да немам спиено 3-4 дена) би заспал и стоејќи па дури и Шабан да го слушам.

заспивам со музика, пуштам системчето на 8че...и си нанкам :)

Неам постирано на темава изглеа -.-
Порано заспивав со некој лесен трип хоп или ликвид днб, во последно време со класика.
Секад ме болат ушите наредниот ден -.-
Goddamn stupid headphones -.-

Радиото у соба ми работи 24/7 у права смисла на зборот :) Значи никогаш не го гасам и увек ми е пуштено на Антена...така да неизбежно ми е заспивање, станување, учење, одмарање без музика :)

Zavisna sum od muzika ...nema shansi da legnam da spijam bez nea .. obichno zaspivam so Metropolis radio ,pushtaat mn dobra muzika za zaspivanje ,a ako vekje ne mi se dopadne tuka e pc :)) i isto kako i povekjeto i kaj mene 24/7 sviri neshto,pc ne se gasi :)) prava zavisnost u pozitivna smisla ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom