Зашто женските никогаш не признаваат кога се они виновни?

• Креатор на темата Креатор на темата tomislayer
  • Време на започнување Време на започнување

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ете сум приметил женските никоаш не признаваат коа се криви... за се општо ама ете у врска неможе они да искочат криви за нешто... и остај тоа туку они коа даваат совет за наше добро е а ние нив коа им даваме совет сакаме да ги контролираме... И секат кажуваат 3-4 чашки поише коа кажуваат колку испиле и негираат дека се пијани х)

од истата причина што ние машките не признаваме - инает:kesa:

Ееее ја секоаш признавам коа сум крив... искрен сум скоро секоаш... освен коа се вадам за нешо пред моите дома х)

коа ке ти признае жена, дои па кажи ми...:pos2:

а зошто е така...неам појма...такви се едноставно, има и некои фини, ама и тие као ке се најдат у теснец...не признаваат...

Ај баш ќе ти кажам х) Ја тоа еднаш го иам слушнато ама не поверуев зашо 2 дена после тоа ми раскина а не сум бил ја крив ... да сигурно х)

Ај баш ќе ти кажам х) Ја тоа еднаш го иам слушнато ама не поверуев зашо 2 дена после тоа ми раскина а не сум бил ја крив ... да сигурно х)

јасно бе, вии сеа,

...ако признаат ке испаднат дрољи гарант, зашо се суетни, ако ги откачиш ке те мрзат до гроба зашо се одмаздољубиви, ако си фер ке те заебат на крај зашо се покварени, ако си гад ке трчаат по тебе и ке плачат да ги опнеш уште еднашка за задњи пут зашо се лакоми...нема логика, се е тоа зашто и ја немаат многу логиката...

да не излезе постов дека е нешо тенденциозен, ама жива вистина е ова...и за тоа ние машките сме најмалце криви, а они не го признаваат тоа...

туше дами...бранете се...:duel:

Нема потреба да генерализираме.
Неможе да кажеш дека само женските не признаваат кога се криви, кога тоа е до карактерот. Безразлика од полот.
Никој несака да погреши а уште помалку да ја признае грешката. Немора да се води дискусија само женско-релација.
Meh, pointless.

аааааааа да ја прочиташе темата, место да се праиш мудар, или и ти си од тие шо не признаваат:tapp:

Машко сум, плус се координирав по насловот.
Океј, прво мислење.

за се општо ама ете у врска неможе они да искочат криви за нешто

Зависи од која гледна точка. Како што спомнав до карактерот е.
Има машки во врска кои грешат и стално ја префрлаат вината на спротивниот пол. Затоа реков нема потреба од генерализација.

они коа даваат совет за наше добро е а ние нив коа им даваме совет сакаме да ги контролираме

Совет си е совет. Нема контрола, од ничија страна.
Совет е ако ти предложи да намалиш на цигари.
Совет е ти ако и предложеиш да носи викендов танга. :)
Далеку е од поимот контрола, добро, додека не се вмеши факторот уценување.

затоа што се жени и затоа што се родени 3 дена пред гаволот :))) :helou:

Uh sovinizmot na golema vrata pak.......
Ne se soglasuvam deka zenskite ne priznavaat koga se krivi ili pak obratno.Mozda vie ste imale takvo iskustvo,i ne e pravilo ako 1na ne priznala deka nema i drugata da priznae.
Iskreno nekogas pa ima i situacii kade sto nekoj ne zasluzuva da mu priznaes,ionaka ne ceni.

А зошто мажите отвараат теми со кој лечат комплекси?

Незнам а и не треба да знам.. тоа прашајго на темите на кои што лечат комплекси, не тука...

И, не се сите женски такви..

Ете сум приметил женските никоаш не признаваат коа се криви... за се општо ама ете у врска неможе они да искочат криви за нешто... и остај тоа туку они коа даваат совет за наше добро е а ние нив коа им даваме совет сакаме да ги контролираме... И секат кажуваат 3-4 чашки поише коа кажуваат колку испиле и негираат дека се пијани х)
Aбе види вака повеќето женски си ја признаваат грешката само ако постапиш со нив како што треба то ест културно а по постов се гледа дека не знаеш како со девојки
грубост и шовинизам не ти помагаат исто така и глуп обид да ја контролираш ти не можеш девојка да контролираш бидејќи со контролирање ја правиш дека таа е глупа и граѓанин од втор ред а со тоа е навредуваш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom