Заработување со YouTube во Македонија

So 0 subs? 2 dolari od sub nema sanse.
Znam deka 1000 subs ti treba minimum da stanes partner a kolku te plakaat neznam.

So 0 subs? 2 dolari od sub nema sanse.
Znam deka 1000 subs ti treba minimum da stanes partner a kolku te plakaat neznam.
Добро бе аман од кај ви се тие ДЕЗИНФОРМАЦИИ не ми е јасно.
ЕВЕ ВИ ПОСЛЕДЕН ПАТ:
  1. ПАРТНЕР СО ЈУТЈУБ СЕ СТАНУВА И СО 0 СУБСКРАЈБЕРИ.
  2. ПЛАЌАЊЕ ОД СУБСКРАЈБЕР НЕ ПОСТОИ, А НИТУ ОД ЛАЈК НИТУ ОД СПОДЕЛУВАЊЕ. ЕДИНСТВЕНО ОД РЕКЛАМИ.
  3. Тоа што ти го збориш е ваљда Paid subscriptions и тоа е гледачите да мора да платат за да ти ги гледаат видеата.

ЕВЕ ВИ ПОСЛЕДЕН ПАТ:
  2. ПЛАЌАЊЕ ОД СУБСКРАЈБЕР НЕ ПОСТОИ, А НИТУ ОД ЛАЈК НИТУ ОД СПОДЕЛУВАЊЕ. ЕДИНСТВЕНО ОД РЕКЛАМИ.
  3. Тоа што ти го збориш е ваљда Paid subscriptions и тоа е гледачите да мора да платат за да ти ги гледаат видеата.

Moze da mi dadesh link od tvojot youtube[DOUBLEPOST=1418684290][/DOUBLEPOST]
ЕВЕ ВИ ПОСЛЕДЕН ПАТ:

Da ti stanat nekoj raboti pojasni :P

Последно уредено:
Moze da mi dadesh link od tvojot youtube[DOUBLEPOST=1418684290][/DOUBLEPOST]

Da ti stanat nekoj raboti pojasni :P

Веруј не ми треба објаснување, 1 година правев пари од јутјуб и најверојатно имам направено повеќе од тебе и повеќе знам. Џабе го ставаш видеово, очигледно не си го изгледал бидејќи убаво си објаснува дека добиваш пари од реклами а не од субскрајбери

Веруј не ми треба објаснување, 1 година правев пари од јутјуб и најверојатно имам направено повеќе од тебе и повеќе знам. Џабе го ставаш видеово, очигледно не си го изгледал бидејќи убаво си објаснува дека добиваш пари од реклами а не од субскрајбери
Ok,Neka bide po tvoe :D

Ok,Neka bide po tvoe :D
JOcgPq4.png

Тебе да ти се разјаснив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom