Dr. Wish
Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
- Член од
- 23 септември 2013
- Мислења
- 2.394
- Поени од реакции
- 2.795
Mislim na 1000 deka mozes ispod 1000 ne.Lol, зашто се битни субскрајберите дали ти да станеш партнер или не ?
Mislim na 1000 deka mozes ispod 1000 ne.Lol, зашто се битни субскрајберите дали ти да станеш партнер или не ?
Нема врска, партнер со јутјуб можеш и со 0 субс, е сеа ако сакаш со некој network кој што има такво правило тоа е веќе друго.Mislim na 1000 deka mozes ispod 1000 ne.
ti trebaat 1000 subs za da stanesh partner so youtube i da ti davaat 2 dolari od subLol, зашто се битни субскрајберите дали ти да станеш партнер или не ?
ti trebaat 1000 subs za da stanesh partner so youtube i da ti davaat 2 dolari od sub
Добро бе аман од кај ви се тие ДЕЗИНФОРМАЦИИ не ми е јасно.So 0 subs? 2 dolari od sub nema sanse.
Znam deka 1000 subs ti treba minimum da stanes partner a kolku te plakaat neznam.
Moze da mi dadesh link od tvojot youtube[DOUBLEPOST=1418684290][/DOUBLEPOST]Добро бе аман од кај ви се тие ДЕЗИНФОРМАЦИИ не ми е јасно.
ЕВЕ ВИ ПОСЛЕДЕН ПАТ:
- ПАРТНЕР СО ЈУТЈУБ СЕ СТАНУВА И СО 0 СУБСКРАЈБЕРИ.
- ПЛАЌАЊЕ ОД СУБСКРАЈБЕР НЕ ПОСТОИ, А НИТУ ОД ЛАЈК НИТУ ОД СПОДЕЛУВАЊЕ. ЕДИНСТВЕНО ОД РЕКЛАМИ.
- Тоа што ти го збориш е ваљда Paid subscriptions и тоа е гледачите да мора да платат за да ти ги гледаат видеата.
Da ti stanat nekoj raboti pojasniДобро бе аман од кај ви се тие ДЕЗИНФОРМАЦИИ не ми е јасно.
ЕВЕ ВИ ПОСЛЕДЕН ПАТ:
- ПАРТНЕР СО ЈУТЈУБ СЕ СТАНУВА И СО 0 СУБСКРАЈБЕРИ.
- ПЛАЌАЊЕ ОД СУБСКРАЈБЕР НЕ ПОСТОИ, А НИТУ ОД ЛАЈК НИТУ ОД СПОДЕЛУВАЊЕ. ЕДИНСТВЕНО ОД РЕКЛАМИ.
- Тоа што ти го збориш е ваљда Paid subscriptions и тоа е гледачите да мора да платат за да ти ги гледаат видеата.
Веруј не ми треба објаснување, 1 година правев пари од јутјуб и најверојатно имам направено повеќе од тебе и повеќе знам. Џабе го ставаш видеово, очигледно не си го изгледал бидејќи убаво си објаснува дека добиваш пари од реклами а не од субскрајбериMoze da mi dadesh link od tvojot youtube[DOUBLEPOST=1418684290][/DOUBLEPOST]
Da ti stanat nekoj raboti pojasni
Ok,Neka bide po tvoeВеруј не ми треба објаснување, 1 година правев пари од јутјуб и најверојатно имам направено повеќе од тебе и повеќе знам. Џабе го ставаш видеово, очигледно не си го изгледал бидејќи убаво си објаснува дека добиваш пари од реклами а не од субскрајбери
разјасни*
Тебе да ти се разјаснив
Зашто толку малце заработка? Не ти биле од почетокот монетизирани видеата или што е работата?
Тебе да ти се разјаснив
разјасни*
ДаЗашто толку малце заработка? Не ти биле од почетокот монетизирани видеата или што е работата?