- Член од
- 23 јули 2014
- Мислења
- 575
- Поени од реакции
- 111
Jas imam naracano dva pati, i zadovolen bev.Момци има некој од тука нарачувано гиг од фивер за да те шернуваат во групи со голем број на членови ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas imam naracano dva pati, i zadovolen bev.Момци има некој од тука нарачувано гиг од фивер за да те шернуваат во групи со голем број на членови ?
Појди до мобилниот оператор, објасни им ја на кратко ситуацијата, пушти некој вид барање и би требало да ти ја пуштат одново пораката, или бар да ти ја прочитаат содржината...Дечки имам еден проблем, ми стигна првата сума од контент.ад, ми стигна пораката од нлб секако ама несакајќи ја избришав од навика кога ми стигнуваат парите од адсенс директно легнуваат на сметка без да одам на шалтер, сега без бројот од приливот на сумата којшто ми беше испратен неможат да ми ги најдат парите, решение ?
Отвори адсенс и оди во пајментс таму ќе го најдеш документот со плави букви ќе ти биде,кликни на него и ги имаш сите информации,можеш да го копираш и однесеш во банка,јас одев без ништо и така ми ги даваа,знаат тие на кое име се стигнати ќе ги најдат одма.Дечки имам еден проблем, ми стигна првата сума од контент.ад, ми стигна пораката од нлб секако ама несакајќи ја избришав од навика кога ми стигнуваат парите од адсенс директно легнуваат на сметка без да одам на шалтер, сега без бројот од приливот на сумата којшто ми беше испратен неможат да ми ги најдат парите, решение ?
Од content.ad е сумата, немам проблем со адсенс.Отвори адсенс и оди во пајментс таму ќе го најдеш документот со плави букви ќе ти биде,кликни на него и ги имаш сите информации,можеш да го копираш и однесеш во банка,јас одев без ништо и така ми ги даваа,знаат тие на кое име се стигнати ќе ги најдат одма.
upworkОд сите сајтови што се за фриленсање... кој/и би го издвоиле како најдобар, севкупно гледано?
Kako dzabe jas 19 meseci od sfi zarabotuvam solidna mk plataНе се мучи за џабе другар, овие сфи се тешка превара.. не ми е јасно како уште функционираат али јбг.. Можеби преку таа ТриплКилкс "интернет продавница" ке продаеш нешто ама чистo сумљам..
SFI AKO SI OSBILEN I UPOREN SEKAKO NE E ZARABOTKA SO KLIKANJE TUKU SAKA "AKANJE" MALKU POVEKE AMA SE ISPLATIКои се подобри affiliate програми?
Јас само што почнав и гледам дека компанијата е озбилна а и сака работа..уште не сум ги научил сите работи пошто спонзорот ми е муле невидено ама ќе се потрудам да напредувамKako dzabe jas 19 meseci od sfi zarabotuvam solidna mk platai ic ne sumljaj ne se zezam uopste[DOUBLEPOST=1491685016][/DOUBLEPOST]
SFI AKO SI OSBILEN I UPOREN SEKAKO NE E ZARABOTKA SO KLIKANJE TUKU SAKA "AKANJE" MALKU POVEKE AMA SE ISPLATI![]()