- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
Како да го сетирам адФлу на мојот веб сајт,ставив,имам посети,ама не ги брои?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почекај до крај на месецов, во последно време нешто се по спори од вообичаено за нови апликанти[DOUBLEPOST=1482668066][/DOUBLEPOST]Имам 2 прашањаМомци аплицирав за адсенсе на 10ти месецов , но уште нема одговор. Уште пишува We're reviewing your site. На страната пишува дека во рок од 5 дена се добива информација дали сајтот е прифатен од адсенсе ? Некој да има вакво искуство ?
Не се мучи за џабе другар, овие сфи се тешка превара.. не ми е јасно како уште функционираат али јбг.. Можеби преку таа ТриплКилкс "интернет продавница" ке продаеш нешто ама чистo сумљам..
kako ide klikaci dajte nekoi dobri stranicki![]()
За колку време ти легнаа парите? Јас летото за прв пат префрлав пари у банка, порано коа работев со адсенс со чекови беше фората, летото видов дека иам исполнето тоа минималната сума и пробав со банка, може сум грешка ама мислам дека чекав околу недела дена. Им одев у банка таму ги прашував зашо ги нема парите, звонеа у Скопје и си ги добив на крај. Станува збор за Тутунска..[DOUBLEPOST=1483645028][/DOUBLEPOST]Некој со искуство некакво со http://surveynoticias.com/ ? Една познаничка работела на ова и кога ми раскажа ја и реков уште одма фејк е, не верувам да е точно, али некој што всушност искусил да потврди дали е фејк?Почекај до крај на месецов, во последно време нешто се по спори од вообичаено за нови апликанти[DOUBLEPOST=1482668066][/DOUBLEPOST]Имам 2 прашања
1. За Амазон, има ли некој друг фрка со внесување на мобилен? Едноставно не сака ни еден број (различни оператори)..?
2. Последниве 4/5 месеци, кешот од Адсенсе ми се префрлаше за ден, макс. два (до 23ти веќе беа на сметка).. Месецов уште чекам и нема стигнато порака од Тутунска дека се легнати.. знам дека е 5 дена фората, но сепак чудно ми е.. да прашувам у банка или да пуштам фидбек до гугл? или да седам мирен до понеделник?![]()
За колку време ти легнаа парите? Јас летото за прв пат префрлав пари у банка, порано коа работев со адсенс со чекови беше фората, летото видов дека иам исполнето тоа минималната сума и пробав со банка, може сум грешка ама мислам дека чекав околу недела дена. Им одев у банка таму ги прашував зашо ги нема парите, звонеа у Скопје и си ги добив на крај. Станува збор за Тутунска..[DOUBLEPOST=1483645028][/DOUBLEPOST]Некој со искуство некакво со http://surveynoticias.com/ ? Една познаничка работела на ова и кога ми раскажа ја и реков уште одма фејк е, не верувам да е точно, али некој што всушност искусил да потврди дали е фејк?