Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Да и јас истото ќе ти го кажам, net+ да си земеш и многу да не се замараш со друго, стр. каде мислам дека си активна поддржуваат нетелер.
Реинвестирај ги парите од Payza vo PV и потоа повлечи ги преку нетеллер.
[DOUBLEPOST=1423769206]

[DOUBLEPOST=1423769308][/DOUBLEPOST]Реинвестирај ги парите од Payza vo PV и потоа повлечи ги преку нетеллер.

Последно уредено од модератор:
A zs ne ja koristis?
Види,еве една споредба,на колку страници што ти ги користиш има опција да те исплатат со пајонер?Не баш на многу.Речиси секоја страна оди со пејпал/пајза,а,тие со повеќе одат со окпеј,егопеј и нетелер.Плус,тоа што ти го кажаа за активација,многу минуси има пајонер.Колку што испитав,и окпеј има можност за картица,па можи и преку него.

А овие последните преку што ги вложи? Ако не е тајна :)
Сеуште можеш да вложиш преку скрил. Пиши им тикет, ќе ти дадат мејл на кој да ги пуштиш парите, па откако ќе им ги пуштиш, им копираш бр на трансакција и ти ги префрлаат парите во баланс.

Сеуште можеш да вложиш преку скрил. Пиши им тикет, ќе ти дадат мејл на кој да ги пуштиш парите, па откако ќе им ги пуштиш, им копираш бр на трансакција и ти ги префрлаат парите во баланс.
Мхм, дека колку што се сеќавам slosumo рече дека веќе не го прават тоа. Можеби не му бил денот тогаш :D

Vo Srbija na pr. Payoneerot e mnogu popularna kartica, nikoj fb prijatel dosega ne mi kazal nisto loso za nea:)[DOUBLEPOST=1423840497][/DOUBLEPOST]A paidverts vece 4-ti den ne mi dava reklami, ama zatoa traffic monsoon isplaka vo del od sekunda :roker:[DOUBLEPOST=1423843205][/DOUBLEPOST]Trafficmonsoon
4.90 1.JPG

Последно уредено:
Ивица не може веќе, бар не додека не го додадат како официјален платежен процесор.

lz0zwx0.png

некој да ми помогне за нетеллер и пв итно е ;/

Некој за размена на пари? Јас на него на Paypal, он на мене... за тоа ќе се договориме... со некој процент за него...

Здраво на сите !

Пронајдов нов начин на заработка преку апликација на смартфон!

Апликацијата се вика WHAFF REWARDS и е бесплатна. Достапна е само за Андроид смартфони. Начинот на заработка е така што ги поканувате вашите пријатели да ја инсталираат апликацијата и им го кажувате вашиот реферал код. Со секој член што ќе се регистрира со вашиот реферал код добивате по 0.30$, и не само тоа туку и вашиот пријател добива 0.30$. Исто така се заработува со download-ирање на апликации, на пр. има бесплатни апликации кои исплаќаат по 0.10$ од download-ирање. Има повеќе начини на исплата: Пејпал, Амазон гифт картички, Xbox live картички и сл.

За да ја користите мора да се најавите преку Facebook.
Ќе ви бидам благодарен аку го користите мојот реферал код AR71760 при што добивате 0.30$ со самото регистрирање. Ако не внесите реферал код не добивате 0.30$.

ton4i ми се допаѓа како звуче и е замислено сето тоа..

а кажи ми имаш повлекувано пари до сеа.. или на слепо лупаш?
пошо некако, не ја гледам позадинската логика кој би ти давал така лесно 30центи од регистрација, ако нема нешто ќар тој шо ти ги дава парите ..

си пробал да истражуваш малце на интернет, да видеш некое review или нешто за сето тоа?
позз

ton4i ми се допаѓа како звуче и е замислено сето тоа..

а кажи ми имаш повлекувано пари до сеа.. или на слепо лупаш?
пошо некако, не ја гледам позадинската логика кој би ти давал така лесно 30центи од регистрација, ако нема нешто ќар тој шо ти ги дава парите ..

си пробал да истражуваш малце на интернет, да видеш некое review или нешто за сето тоа?
позз
Да да, сигурна е апликацијава 100% имаат луѓе префрлано пари на Пејпал, имам гледано на гугл и ме покана другар што има повлекувано пари :)

Vo Srbija na pr. Payoneerot e mnogu popularna kartica, nikoj fb prijatel dosega ne mi kazal nisto loso za nea:)[DOUBLEPOST=1423840497][/DOUBLEPOST]A paidverts vece 4-ti den ne mi dava reklami, ama zatoa traffic monsoon isplaka vo del od sekunda :roker:[DOUBLEPOST=1423843205][/DOUBLEPOST]Trafficmonsoon
Прегледај го приврзокот 114233

Значи не сум бил единствен во Македонија што не добивам реклами.. (а за од други земји веќе познато е, по форумите го има овај проблем).[DOUBLEPOST=1423865601][/DOUBLEPOST]
Да да, сигурна е апликацијава 100% имаат луѓе префрлано пари на Пејпал, имам гледано на гугл и ме покана другар што има повлекувано пари :)
Ајде баш ќе ја пробам како е што е :D

Значи не сум бил единствен во Македонија што не добивам реклами.. (а за од други земји веќе познато е, по форумите го има овај проблем).[DOUBLEPOST=1423865601][/DOUBLEPOST]
Ајде баш ќе ја пробам како е што е :D
P.s Од кога ќе се најавиш преку Facebook ќе ти се појави нов прозорец кадешто треба да го внесиш реферал кодот :)

PTCNZ i sl. kako nego strani SLUZAT pretezno za reklamiranje na sopstveni strani koi ke mozat da gi vidat i da se registriraat na niv ludje od Indija, Paksitan, Kina , Venecuela(za ke nesto na dr starni treba da se palti)...ovde toa e bespaltno ama mnogu POLEZNO!!!!..........znaci klikanjeto na PTCNZ e samo dodatna rabota, ja so nego imam dobieno 12 referali na stranite sto sum reklamiral:)

http://btc-flow.com/r/c2fe98375e

Eve edna za bitkoiti strana......
Patem da prasam nekoj tuka postavi edna strana za bitkoiti koi ti doagaa mislam deka bese
sekoja minuta i sega prviot pat koga ke napravis claim gi duplirase pa da prasam dali ke
moze pak da ja postavi za da i napravam bookmark.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom