Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Se zema ama koj da gi klika koga ke ti dojdat 150 reklami, a vaka na sekoja nedela samo
si kliknes ednas na onie 25bap poenite i si cekas referalite da ti rabotat, toj ima dnevno okolu
30 dolari bez da klika reklami a od mtv mu e baska zarabotkata dali sega me svakas...

Deneska okolu 100 reklami dobiv mislam vecerta okolu 2-3 casot vkupna vrednost okolu 38 centi mislam... treta grupa.

да се разбереме.. имам многу вложено (700-800$).. имам уште повеќе извадено, но и имам уште повеќе „што вредам“ во сајтот...
имам 12к акции, неколку инвестиции и остало...

не викам дека не помогнале рефералите, но ај размисли колку време и средства ќе ти треба тебе за да „намамиш“ 500 реферали?

„еден тон“ пари фрлив рекламирање и на Пробукс (да ми е жив здрав) - чиста среќа па тоа беа пари од моментот кога престанаа да исплаќаат.. а јас имав околу 1к реф и доста ДР кои ми правеа добра пара на дневна база.. и све тоа идеше у рекламирање на ПВ.. па така имам и закачено некој добар реф тука шо ми е.

Е сеа, кога би ги давал од џеб и тие пари шо не можев да ги исплатам на Про а ги шиткав на ПВ - тогаш тоталната инвестиција би ми била сигурно ногу поголема од 1500$ :)

Pa toa sakav da go sledno da go napisam, deka dali imas dadeno od svoj dzeb 100 dolari
za reklamiranje na stranicata uste vo toa vreme koga se razvivala sega ke potrosis 200
dolari da kazeme i dali ke dobies 3-4 referali veke e poznata stranicata i ima preku
mislam pola milion koi rabotat na nea, jas ja reklamirav i potrosiv okolu 30 dolari a
ne dobiv nitu eden referal a na free sites ja reklamirav i dobiv slucajno.....
Ne si edinstveniot koj ima dobieno preku probux referali za zal jas dodeka nauciv
kako se postavuvaat reklamite (vrska nemav od nisto vo toa vreme samo klikav :)) stranata ja snema... strategijata e najvazna vo ovoj biznis
Zborot mi bese deka bez referalite nemalo da vades po 400 dolari tuku 20 ako isvades ke bides sreken...

Za ova investicijata sto pisa deka si vlozil (700$-800$) mozebi na pocetokot si vlozil da kazeme
okoli 100$ do 150$ od sopstven dzeb dodeka da kaces grupa poveke i posle si gi samo reinvestiral ne si vadel... takva e strategijata za ovoj vid na ptc strana....
Obicna diskusija bez zamerki... :)

Последно уредено:
не, 700$ од џеб имам дадено..последните 200 ми беа одма после БАП свапо :)
инаку може ногу добро да се искористе системо.. само кој колку добро го има сфатено.

Како да го поврзам Payoneer со на пример Payza? Имам порачано картичка а имам $ на Payza па сакам да ги искористам за да ја активирам..

А овие последните преку што ги вложи? Ако не е тајна :)

исто преку скрил.
ако те нешто подетално интересира - слободно пиши ПП, ќе разврземе таму муабет, не мора тука да редеме „дво-зборни“ постови.

Како да го поврзам Payoneer со на пример Payza? Имам порачано картичка а имам $ на Payza па сакам да ги искористам за да ја активирам..
Mислам дека многу подобро ти е нетеллер да го поврзуваш него пајонер.Јас ја имам пајонер картицата веќе подолго време,и воопшто не ја користам.А,како да поврзиш?Па преку exchange сервиси ти е најпрактично.

Mислам дека многу подобро ти е нетеллер да го поврзуваш него пајонер.Јас ја имам пајонер картицата веќе подолго време,и воопшто не ја користам.А,како да поврзиш?Па преку exchange сервиси ти е најпрактично.
A zs ne ja koristis?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom