Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Биткоините не се на завидно ниво,но,се надеваме дека ќе почнат да растат,па дотогаш,нова страна,која дава секој час по 1000 satoshi,а,за викенд по 10 000.Исплата на минимум 10 000.
Линк - http://weekendbitcoin.com/?ref=1341

Биткоините не се на завидно ниво,но,се надеваме дека ќе почнат да растат,па дотогаш,нова страна,која дава секој час по 1000 satoshi,а,за викенд по 10 000.Исплата на минимум 10 000.
Линк - http://weekendbitcoin.com/?ref=1341
како што знам јас биткоините се забранети со закон во Македонија.. или не?

Има некој инвестирано биткоини во PV? Имам околу 3-4 долари ми се смачи да ги збирам па да им ги пратам :D

Imav nikogas ne stasaa, mu pisav na Jo, vrati deka se ke se sredi odtogas pominaa meseci ne gi dobiv

Туу беља работа ...
Ај ќе ги остаам може ќе скапнат :) Ми текна сега spidermix коа ги спомна

Znaci gi gubam ili? Nemi e jasno ova so filterov

Ne te svakam sto da izgubis?
Eve ti eden primer si vo grupa 3 i za toj den ima predvideno reklami vo vrednost od 1 dolar
si go kupila filterot i si go podesila da ti stigaat reklami vo vrednost od 0.02 pa nagore...
e sega mozebi ke ti dadat 50 reklami (50x2=1 dolar) a mozebi ke ti dade 20 po 2 pa drugite
od 5 centi 10 20 centi bitno e so filterot deka nema da dobivas reklami pomali od 2 centi
dokolku go podesis na 0,02.
Se nadevam deka sega ti stana jasno...

E deneska los den za mene mi se recikliraa 97 reklami po 0.02 od vcera sto mi stignaa
se uspav i ne uspav da gi isklikam :(

За многумина позната, а за некои не. Интересна страна која за краток период (недела дена) можеш да направиш кешаут, минимална сума која можеш да ја извадиш на процесор е $2. Се работи за Trafficmonsoon еве линкче за оние кои сеуште се двоумат дали да се регистрираат https://trafficmonsoon.com/?ref=dojcino23 Ништо не губите само може да добиете! Правете пари и инвестирајте ги во Paidverts Застанете во солидна група и... да се надеваме на убави денови, еве линкче за оние кои сеуште не се регнале на Paidverts https://www.paidverts.com/ref/dojcino23 Поздрав до сите ФОРУМЏИИ и извинете на досадувањево :oeoeoe:

Туу беља работа ...
Ај ќе ги остаам може ќе скапнат :) Ми текна сега spidermix коа ги спомна
Инвестирај ги слободно, води се по курсот на https://www.coinbase.com/. Гледај да пратиш точно. Ако пратиш повеќе мислам дека ти ги враќаат, и за мала разлика помалку мислам дека дополнуваат (сега не знам колку беше тоа мала разлика). Ако пратиш помалку нема да ти помине трансакцијата. И да не помине, ќе им пишеш support ticket па ќе ти ја пуштат, ако те прелажат како тигрица, ќе им пишеш пак. Од 80000 активни корисници дневно, се случуваат грешки, ама ќе се средат :)

Нов сум на форумов и од пред некој ден почнав да работам на Trafficmonsoon i PaidVerts. Сеа имам неколку прашања во врска со овие два сајта:
На Trafficmonsoon освен стандардните реклами кај што добивам околу 0.02 и 0.01$ стискам и на тоа 2:1 сурфањето. Откако ќе исурфам околу 20 страни знае да ми даде уште некоја реклама меѓутоа откако ќе ја изгледам таа реклама следи порака Sorry, Ad Expired! и не ми префрла ниеден цент. Зошто се дешава тоа?
На PaidVerts освен што добивам 400 BAPs дневно постои ли друг начин да се зголемат овие поени и кажете ваше искуство од зголемувањето на вашите BAPs поени

За многумина позната, а за некои не. Интересна страна која за краток период (недела дена) можеш да направиш кешаут, минимална сума која можеш да ја извадиш на процесор е $2. Се работи за Trafficmonsoon еве линкче за оние кои сеуште се двоумат дали да се регистрираат https://trafficmonsoon.com/?ref=dojcino23 Ништо не губите само може да добиете! Правете пари и инвестирајте ги во Paidverts Застанете во солидна група и... да се надеваме на убави денови, еве линкче за оние кои сеуште не се регнале на Paidverts https://www.paidverts.com/ref/dojcino23 Поздрав до сите ФОРУМЏИИ и извинете на досадувањево :oeoeoe:
Ништо не губите само времето. Кое патем, може многу попродуктивно да го искористите како на пример watching Sons of anarchy?

Ништо не губите само времето. Кое патем, може многу попродуктивно да го искористите како на пример watching Sons of anarchy?
Сакаш да ми кажеш дека 120$ профит за 2 дена на Mytrafficvalue е губење време?
Убаво би било да се информираш пред да пишеш нешто, гледам те бидува за мрморење по темата.

Сакаш да ми кажеш дека 120$ профит за 2 дена на Mytrafficvalue е губење време?
Убаво би било да се информираш пред да пишеш нешто, гледам те бидува за мрморење по темата.
Ау да, 120$ зема, сигурно. Затоа моли за реферали. Ајде не ме смеј. Зимаш само ако си админ со искуство, обичен кликач не зема. Зема де, добро 2 долари месечно. Таман за цела сезона Sons of anarchy онака уз кафе да ја изгледа. You mad?

Нов сум на форумов и од пред некој ден почнав да работам на Trafficmonsoon i PaidVerts. Сеа имам неколку прашања во врска со овие два сајта:
На Trafficmonsoon освен стандардните реклами кај што добивам околу 0.02 и 0.01$ стискам и на тоа 2:1 сурфањето. Откако ќе исурфам околу 20 страни знае да ми даде уште некоја реклама меѓутоа откако ќе ја изгледам таа реклама следи порака Sorry, Ad Expired! и не ми префрла ниеден цент. Зошто се дешава тоа?
На PaidVerts освен што добивам 400 BAPs дневно постои ли друг начин да се зголемат овие поени и кажете ваше искуство од зголемувањето на вашите BAPs поени
Istoto so Trafikmonson se slucuva i kaj mene samo logiraj se po 10 pati na den i ke gi dobies
na akaunt centite i bitno e da gi isklikas posle eden casot po polnok koga se resetira sistemot
i ti doagaat novi reklami.. Samo vlozuvanje vo Paidverts ako sakas pogolema grupa i poveke
bap poeni na sekoj dolar vlozes dobivas 3100 bap poeni.[DOUBLEPOST=1423596298][/DOUBLEPOST]
Ау да, 120$ зема, сигурно. Затоа моли за реферали. Ајде не ме смеј. Зимаш само ако си админ со искуство, обичен кликач не зема. Зема де, добро 2 долари месечно. Таман за цела сезона Sons of anarchy онака уз кафе да ја изгледа. You mad?
Pa dobro nikoj ne kaza deka refelarite ne vrsat uloga u celiot ovoj biznis, no potrebna ti e i sreka i znaenje kade da se reklamiras i koi strani da gi reklamiras ne mozes sega da kupes na primer
na buxbery fixedads i stavis reklama od neobux ili paidverts i da dobies po 100 refelari....
dali eden ke dobies reklamiras novi strani koi spored tebe vredi da frles nekoj dolar vo reklami...
imas sajtovi za nudenje na ref back i referalna zamena se e do strategijata... a ti so tvoeto mislenje nema nikogas da zarabotis nesto,,,,, i sto dobivas od son of anarchy edno golemo
nisto.. gledam i jas serii gledam 28 serii i za se si go imam raspledeleno vremeto....
ako sakas i si uporen ke uspees eve da ti dadam eden primer jas koga pocnav
pocnav od nula i pretezno odev na buxhostovi koi veke bea skam i tie pari sto gi imav
zaraboteno gi vlozuvav vo microjob istoto go napraviv so buxsteps vidov deka provizijata e mnogu
golema od samiot sajt i imav sevkupno zaraboteno 10 dolari i site gi vloziv vo microjobs
dobiv preku 30 referali na lucent bux clix2015 (i drugi) na i osvoiv 50 centi vo referal contest...
i taka natamu ima mnogu da ti kazuvam so se sum propatil za da sega imam solidno
konto so koe direktno vlozuvam vo rentani referali i klikam do pred 5 dena da istecat i
pravam isplata toa e mojata strategija bidejki sekoj sajt pred da pocne so rabota e skam.

Последно уредено:
Ако го најдеш мојот реферал линк од Paidverts/Mytrafficvalue на еден пост во темата те частам што сакаш :) Околу 5-6 реферали дали имам максимум, и тоа сите ги знам лично.
Не сум активна на ни една друга страна, бев 2 дена на probux, и 2 дена на clixsense, сфатив дека нема поента.
Бев на fiverr, имав еден тон нарачки. Немав време и не ми одговараше заработката во однос на времето што требаше да го вложам.
На freelancer - ќе те убијат индијците.
На odesk, е тоа е добро, само треба да покажеш што знаеш и умееш и да внимаваш пак, некои си бараат "индијци", да им црничат без пари, други бараат квалитет. Најдобрата работа до сега ми беше понудена од еден французин, поврзана со еден мој научен труд. Бараше малку работа - носеше многу пари.
(Замисли, имам научен труд објавен на конференција и ти кажувам дека сум активна на PTC/revenue sharing страна. Во твојата глава - сигурно лудост.)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom