Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
sxm545.jpg

Eve edna od PtcStair

Што е со Paidverts, многу слабо даваат поголеми реклами во последно време, Јас сум во 5-тата група, нема шанси да ги вратам парите со ова темпо а не пак нешто да заработам. А мислев да идам со голем влог, сега размислувам спротивно од тоа, не сум многу оптимист. Или можеби грешам, совет нешто од вас поискусните???

citaj na forumot na mytrafficvalue mozebi ke najdes nesto za ovoj problem jas sum samo
so sitni vlogovi okolu pet dolari i kaj i da e za nekolku denovi ke si gi izvadam i ke si ostanam
vo 3 grupa.... inaku i kaj mene se isti reklamite se neso 0.0005 i 0.001 ali do 12 bi trebalo da se
pustat za ovoj den reklamite.

NA PV se pravat nekoi promeni, voveduvanje na skril i payoneer karticite , so koi ke bide mn podobro da se raboti, zasto se besplatni i provizijata im e pomala :)

Koga se falis neka bide toa argumentirano :D :D :angel:[DOUBLEPOST=1423236677][/DOUBLEPOST]Ima najavi deka PV ke pocne da raboti i so payoneer karticata koja e besplatna i zema mnogu pomali provizii od netteler karticata pri vadenje na pati od bankomat i sl transakcii...koj saka link za naracka neka mi pise vo inbox , so vreme da se naraca zasto pristignuva po posta za nekoi 3 nedeli!!
Дај кажи колкави се провизииве на payoneer да видиме дали вреди да се работи со нив не можам да најдам веродостојна страна што кажува точно колкави провизии запираат за подигање пари или директно плаќање на POS

Дај кажи колкави се провизииве на payoneer да видиме дали вреди да се работи со нив не можам да најдам веродостојна страна што кажува точно колкави провизии запираат за подигање пари или директно плаќање на POS
За активација се плаќа 30$ и ако вадиш пари од банкомат зема фиксно 3,15$ ако плаќаш по продавници нема провизија

За активација се плаќа 30$ и ако вадиш пари од банкомат зема фиксно 3,15$ ако плаќаш по продавници нема провизија
Чекај сега велите дека за активација бара 30 долари а овој погоре вели дека е бесплатна ме збунивте малку сега што е точно?

Чекај сега велите дека за активација бара 30 долари а овој погоре вели дека е бесплатна ме збунивте малку сега што е точно?
Картичката ја добиваш бесплатно, но треба да ја активираш а за то зема 30$, јас мојата ја нарачав преку Fiverr и платив само 5$ за активација.

Картичката ја добиваш бесплатно, но треба да ја активираш а за то зема 30$, јас мојата ја нарачав преку Fiverr и платив само 5$ за активација.
Значи со други зборови не е бесплатна тоа мене ме интересираше , сепак мораш да платиш за да почнеш да ја користиш. Сепак ке си останам со нетелер не гледам некоја разлика во двеве картици и така ја користам исклучиво за директно плаќање не ваѓам пари преку банкомати. Фала на одговорот lazarot

Кој нема Payoneer а сака да користи нека кликни тука, со првите префрлени 100$ на вашата сметка двата заработуваме по 25$.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom