Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе кажи како може тоа со payoneer? Ми се смачи од пејзава преголеми fees имаат.PV od ponedelnik pocinja so golemite reklami , znaci se vraka na staro ::
A ovaa strana e nova ama ...pogledajte i sami sto pravat rentanite referali : 100 posto realizacija http://myprintscreen.com/s/7a3d
http://www.lidonax.com/?ref=kralmortal
Edna e od stranite sto najvece se preporacuvat na fb![]()
Дај кажи колкави се провизииве на payoneer да видиме дали вреди да се работи со нив не можам да најдам веродостојна страна што кажува точно колкави провизии запираат за подигање пари или директно плаќање на POSKoga se falis neka bide toa argumentirano![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1423236677][/DOUBLEPOST]Ima najavi deka PV ke pocne da raboti i so payoneer karticata koja e besplatna i zema mnogu pomali provizii od netteler karticata pri vadenje na pati od bankomat i sl transakcii...koj saka link za naracka neka mi pise vo inbox , so vreme da se naraca zasto pristignuva po posta za nekoi 3 nedeli!!
За активација се плаќа 30$ и ако вадиш пари од банкомат зема фиксно 3,15$ ако плаќаш по продавници нема провизијаДај кажи колкави се провизииве на payoneer да видиме дали вреди да се работи со нив не можам да најдам веродостојна страна што кажува точно колкави провизии запираат за подигање пари или директно плаќање на POS
Da i jas taka znam, ama mislam ima provizija koga plakas po prodavnici radi konvertot vo denari.За активација се плаќа 30$ и ако вадиш пари од банкомат зема фиксно 3,15$ ако плаќаш по продавници нема провизија
Зависи од банката и курсната листа на банката, ама не е нешто шо се приметва многу.Da i jas taka znam, ama mislam ima provizija koga plakas po prodavnici radi konvertot vo denari.
Чекај сега велите дека за активација бара 30 долари а овој погоре вели дека е бесплатна ме збунивте малку сега што е точно?За активација се плаќа 30$ и ако вадиш пари од банкомат зема фиксно 3,15$ ако плаќаш по продавници нема провизија
Картичката ја добиваш бесплатно, но треба да ја активираш а за то зема 30$, јас мојата ја нарачав преку Fiverr и платив само 5$ за активација.Чекај сега велите дека за активација бара 30 долари а овој погоре вели дека е бесплатна ме збунивте малку сега што е точно?
Значи со други зборови не е бесплатна тоа мене ме интересираше , сепак мораш да платиш за да почнеш да ја користиш. Сепак ке си останам со нетелер не гледам некоја разлика во двеве картици и така ја користам исклучиво за директно плаќање не ваѓам пари преку банкомати. Фала на одговорот lazarotКартичката ја добиваш бесплатно, но треба да ја активираш а за то зема 30$, јас мојата ја нарачав преку Fiverr и платив само 5$ за активација.