Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ај може за 11 саата ќе ги искликам :D По 0.004 се сите...
V3dxJa5.png

А работи на ист принцип како и PV оваа Trafficmonsoon ? Мислам за 1 долар 1.5 или 1.2 назад добиваш или како? Oти баш вчера се регистрирав ама незнам ништо што се праи, на реклама ја видов налик на PV е :)
NE, imas redovni reklami vrednosni i yste minumum 20 starni da izsurfas..so paris ekupuvaat razni nadgradbi, klikovi, stranite sto gi reklammiras da gi gledaat i an drugi strani osven na ovaa i t.n. IC ne e slicna so PV, osven sto se legitimni i elitni strani[DOUBLEPOST=1422031475][/DOUBLEPOST]
Само се чудам зошто никој не ја спомнува CashnHits? Супер страна, секогаш исплаќа во рок од 7 дена (максимум), најчесто за 2-3 дена. Не дава многу реклами но има посебна опција аутосурф. Од неа се земаат некаде 0.06 - 0.08 значи не треба ништо да работите тоа само во рок од 3-4 часа ќе заврши (не мора ни на компјутер да сте). Досега имам земено две исплати. Минимум исплата е 2 долари (мислам, за прв пат) а потоа се зголемува.

Зачленете се овде.
Поздрав.
SPoooro bate, sporo ultra...toa e isto akkod a rabotis clix sence, reklamite s epo 0,0005 i 0,0007 :) JA ostaviv za 2 dena :[DOUBLEPOST=1422031546][/DOUBLEPOST]
Втора исплата од Digadz
5I5kESM.png
SLusaj batka, dajte investirajte ensto vo digadz mesto site pari da gi povlekuvate..propadja stranata :D D:

,Samo za moite , referali mal sovet: Posle redovnite 20 surfanja i klikanje na redovnite vrednosni reklami, kliknete uste nekolku surfing i proverete dali ima nekoja vrednosna ekstra..kaj mene cesto novi se pojavuvaat :0[DOUBLEPOST=1422039590][/DOUBLEPOST]
,Samo za moite , referali mal sovet: PSole redovnite 20 surfanja i klikanje na redovnite vrednosni reklami, kliknete uste nekolku surfing i proverete dali ima nekoja vrednosna ekstra..kaj mene cesto novi se pojavuvaat :0
https://trafficmonsoon.com/?ref=kralmortal

Само се чудам зошто никој не ја спомнува CashnHits? Супер страна, секогаш исплаќа во рок од 7 дена (максимум), најчесто за 2-3 дена. Не дава многу реклами но има посебна опција аутосурф. Од неа се земаат некаде 0.06 - 0.08 значи не треба ништо да работите тоа само во рок од 3-4 часа ќе заврши (не мора ни на компјутер да сте). Досега имам земено две исплати. Минимум исплата е 2 долари (мислам, за прв пат) а потоа се зголемува.

Зачленете се овде.
Поздрав.
Oваа страна се исплаќа само на еден начин,а тоа е преку paytopromote.Есега доколку си на некој трафик сајт,имаш еден куп поени,тогаш комотно можиш да ја промовираш.И не само неа,Донкимаилс,твикерс.Значи на тој начин е профитабилна,инаку,слаба е заработката.Легитимна е,ама,нема пари.

so e rabotata so digadz i Pv ne gi otvara nesto. naka pise nekoj ako znae
Na digadz pise under construction a na pv under maintenance????

Зачленете се овде.
Поздрав.
Se sloZuvam, legit e i postara od 5 godini..

Sent from my ONE TOUCH 4033X using Tapatalk

Tsu е социјална мрежа која го дели процентот од заработка со своите членови. Еве ме и МЕНЕ таму :)

Скроз ново е ова, така да не сум сигурен што и како иде :)

Ќе потрошиш струја во вредност од 150 денари за 5 центи :)
Ти и така ќе ја трошиш таа струја пошто не мора ти да го оставиш слободен компјутерот додека тоа си работи (нормално ако ти е побрз компјутерот), ќе си работиш што сакаш и тоа ќе си врти.

So rabotata so digadz :mad:

Демек нов сервер едно друго, цел ден ги нема :) Ај може oколу 12-1 вечер ќе ја пуштат.
Него, само јас ли не добив денес ниедна реклама од Paidverts? :D

Демек нов сервер едно друго, цел ден ги нема :) Ај може oколу 12-1 вечер ќе ја пуштат.
Него, само јас ли не добив денес ниедна реклама од Paidverts? :D
od vcera nekaden od kaj 16:00 jas probav ja nemase digadz, a za PV i mene deneska samo dve reklami mi imat isprateno. Vecer ke gi puste.

Зачленете се овде.
Поздрав.
eve ja ke ti bidam referalce :))

http://myprintscreen.com/s/75xb
KOJ JA RABITI TRAFIC OBAVEZZNO DA SE LOGIRAAA::D bez broj reklami :D[DOUBLEPOST=1422150783][/DOUBLEPOST]
KOJ JA RABITI TRAFIC OBAVEZZNO DA SE LOGIRAAA::D bez broj reklami :D
i uste idat :D[DOUBLEPOST=1422150906][/DOUBLEPOST]
KOJ JA RABITI TRAFIC OBAVEZZNO DA SE LOGIRAAA::D bez broj reklami :D[DOUBLEPOST=1422150783][/DOUBLEPOST]
i uste idat :D
i uste idat :D
AMA OBAVEZNO PRVo iszurfajte 30 reklami , potoa ke dojdat, barem kaj mene bese taka :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom