Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
A moze li da se kupi litcoins so pari barav nesto po internetot ama ne pisuva mnogu za kupuvanje so pari.Po ova sto se sluci so bitcoin mislam deka e isplatlivo da se kupi nekoja digitalna valuta.Na internet uspeav da najdam deka litecoin e valuta na koja i se prepisuva isto taka ubava idnina kako bitcoint.Ako znaes nesto poveke pisi.
http://mashable.com/2013/07/08/bitcoin-alternatives/

Не, немам никакво искуство со litecoin или некоја друга алтернативна валута, само со bitcoin. Но многу од оние кои што доста вложуваа во графички се префрлија на litecoin. Ако веќе имаш соодветен хардвер пробај со litecoin, но да купуваш со пари, не би препорачал. Тоа е ризик, не се знае дали ќе заработиш може и да падне цената. Впрочем и bitcoin можеш да купиш ако е за купување цената и понатаму расте, но е ризик исто како да играш со валути на форекс. Јас се зезнав затоа што си ги продадов моите bitcoin по многу пониска цена во однос на таа што е денес.

За повеќе зачлени се на овој форум, има уште кои се во бизнисов, ќе ти помогнат
http://forum.it.com.mk/threads/bitcoin-совети.23092/page-30#post-468919

Здраво на сите. Прочитав поголем дел од темава и решив да се пробам на microworkers.com. Веќе направив десетина долари, е сега сакам да прашам како да ги извадам. Нели се праќа адресата и се чека писмо по пошта кое содржи специјален код, но неможе ли и преку мобилен да се среди тоа? Потоа, треба да направам профил на Skrill и да отворам трансакциска сметка во банка, но како да ги поврзам за да ми се праќаат парите? И што да им речам ако ме прашаат од кај ти се парите и како да ги средам тие работи со даноци, за да не ме гонат овие од УЈП? Ако може да ми одговори некој, или овде или по ПП. Фала однапред.

моментало се замарам со оваа странаhttp://paidviewpoint.com/?r=4s6415 кој сака може да ми биде реферал, потребно е да имате пејпал акаунт, на листата ја нема македонија па можете да изберете словенија, целта е да одговарате анкети за кои ќе бидете платени.

Интересно ми беше да видам со Fiverr како оди, еден колега ми се фалеше дека во слободно време се занимавал со истото и си правел околу 500 долари, што е добро наместо да тепам досада на интернет.

Значи ставив два Gigs и еве ја статистиката, едниот е веќе во Recommended gigs но сеуште никој ништо не побарал.
Колку време сте чекале додека ја добиете првата нарачка?
gig_zps3cd08de4.jpg

Некој да кажи што мисли за ова веќе имам 110k прегледи и сеуште немам порачки :)

Дечки, има ли некој искуство со странава two dollar click? Ако има, би ми послужила помош при вадење на парите. Ќе биде солидно почастен за тоа. :)

Абе глеав нештп наназад за даноци праевте муабет, на пример ете јас на бет365 си играм, и си вадам по 100/200 евра, зависи кога како :) Ама не ги префрлам преку бет365 туку прво на скрил(манибукерс) ги префрлам па после на сметка, има нешто тука оданочување или како :) Фала многу на тој што ќе проба да одговори

Некој да кажи што мисли за ова веќе имам 110k прегледи и сеуште немам порачки :)

Па ти си некој ептен голем малер, скоро невозможно е ова. А што нудиш уствари ако не е тајна?

Па ти си некој ептен голем малер, скоро невозможно е ова. А што нудиш уствари ако не е тајна?

Ете ја моменталната состојба, и немам ниту една порачка :)
Се откажав. Најверојатно тука многу повеќе се продава photoshop и идеи за реклами.

vir_zps622a385c.jpg

Се откажав. Најверојатно тука многу повеќе се продава photoshop и идеи за реклами.

vir_zps622a385c.jpg

Пиши им на супорт, прашај, ништо не губиш.

vir_zps622a385c.jpg

Овие gig-ови малку старомодно делуваат ... се продаваа некогаш сега не. Сега повеќе се продаваат глупости ... разгледај шо нудат американците.

Дечки, има ли некој искуство со странава two dollar click? Ако има, би ми послужила помош при вадење на парите. Ќе биде солидно почастен за тоа. :)
Немој да си го трошиш времето, направи нешто корисно. :)
ПС: Да имаше некој да ми го кажи ова мене пред 6-7 години :ROFLMAO:

Сајт за заработка само со IDLE cpu time.

LINK

Сега за сега за една недела со Core i7
Earnings (Idle Time)

Todays EarningsThis Weeks EarningsTOTAL EarningsPaidBalance
N/A $5.46 $5.49 $0.00$5.49

Па ке видиме како ќе иде понатака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom