Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално со македонско, македонец сум јас, тоа со знамињата нема веза ако нудиш добри работи ке имаш и нарачки без разлика дали знамето ти е македонско или бугарско :D супер си е! секој ден да има по толку мераци ке биде.
Ке стаам слика деновиве ако не ме издупи еден друг клиент, ми рече за 100 долари па ке видиме го чекам да порача ми рече дека ке порача наскоро.

А ти не си со македонско знаме ?
Пополека со такви суми. Ако случајно дојде до отажување на нарачката ќе те врати на почетно ниво, т.е. левел 0.

Пополека со такви суми. Ако случајно дојде до отажување на нарачката ќе те врати на почетно ниво, т.е. левел 0.

Тој гиг што зборам за него ми е за правење акаунти на форуми, и максимално што може да порача со екста нарачките ми е 20 без екстра фаст. Па планот е да го порача гигот повеќе пати. А може и такво нешто да се случи а? не сум знаел.

Тој гиг што зборам за него ми е за правење акаунти на форуми, и максимално што може да порача со екста нарачките ми е 20 без екстра фаст. Па планот е да го порача гигот повеќе пати. А може и такво нешто да се случи а? не сум знаел.
Да може да врати го има напишано и во TOS на фивер. Целиот труд што си го направил до сега ќе го снема. Ќе те гледаат како почетник.
Mutual cancellations have no negative effect on rating. However, excessive cancellations, of any type, have a negative effect on Levels eligibility.

Што ако купувачот ти е уствари конкуренција па решил да те урива?

Па нормално со македонско, македонец сум јас, тоа со знамињата нема веза ако нудиш добри работи ке имаш и нарачки без разлика дали знамето ти е македонско или бугарско :D супер си е! секој ден да има по толку мераци ке биде.
Ке стаам слика деновиве ако не ме издупи еден друг клиент, ми рече за 100 долари па ке видиме го чекам да порача ми рече дека ке порача наскоро.

А ти не си со македонско знаме ?
А бе како и на сите страници за интернет заработка ако си од USA имаш најголеми првиилегии, повеќе шанси за заработка и.т.н. мислев дека си регистриран со некоја др. држава ... инаку и јас сум со МК

Се спрема нов редизајн на фивер. Можете тука да се пријавите на листа на чекање.

fiverr_screenshot-216b16809ae989525420e1fab325fd4e.jpg

todos-8e3ca1205de75b2d69a26b14e6034b22.png

analytics-356ddd17e2d73db6fd47ca2d6e13e324.png

Уште да се потрудеа да воведат нов начин за исплата, не само пејпал и таа картичката нивна.

Почнав ја нешо ама не знам дали некој од вас е запознаен со ова ?

http://networkmarketingjob.STIFORPMovie.com
Лоша работа е ова. Треба да вложиш 50$ + секој месец по 10$ членарина за да бараш и ти нови членови кои ќе за зачленат под твое име. Многу незгодна работа. Не би ти го препорачал.
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 15:17 ---
Уште да се потрудеа да воведат нов начин за исплата, не само пејпал и таа картичката нивна.
Нов начин има само за Индиа со wire transfer. Само и таму е во фаза на тестирање.
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 15:18 ---
Има недела дена веќе од кога е пуштен новиот дизајн ...
На нов дизајн си или и ти си на листа на чекање?

На нов дизајн си или и ти си на листа на чекање?
На ништо сеуште немам кликнато Join, туку зборот ми беше достапно е веќе една недела ако не грешам :) Инаку новиот дизајн мн. подобар ми стое ... Се додаде ли ти во листата не чекање ?

На ништо сеуште немам кликнато Join, туку зборот ми беше достапно е веќе една недела ако не грешам :) Инаку новиот дизајн мн. подобар ми стое ... Се додаде ли ти во листата не чекање ?
Се додадов на листа на чекање. Ако ми опаднат нарачките со новиов дизајн одма ќе барам да ме вратат назад. :)

Се додадов на листа на чекање. Ако ми опаднат нарачките со новиов дизајн одма ќе барам да ме вратат назад. :)
Тоа и јас се мислам некако збунувачки е дизајнот ама на изгледа каде каде е подобар од стариот ...

ЕДИТ: јас се додадов :D

Дечки ве читав неколку страни наназад пошо сум заинтересиран за работава со кликањето како на пример на NeoBux. Само не ми се јасни некои работи. Преку која банка да направам картичка за да можам да повлачам пари преку пејпал. Навистина немам поима ништо од овие работи па ако се најде некој да ми објасни би му бил благодарен. Инаку на фивер пробав ама не се снајдов баш, можеби не знам како се работи таму бидејќи ниту една нарачка не добив. Благодарам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom