Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ноп, не збориме за истиот. Нит е тежок овој нит треба да си експерт, го имам објаснето на мојот форум ама во специјалниот сектор е. Кој пробал - знае
laugh1.gif

Ал, што мислиш, има ли добра заработка преку roxilia.com?
можеш многу лесно да најдеш или да направиш реферали, и ти исплаќаат секој ден по 0,01$ за секој реферал. Јас имам 30 реферали.
--- надополнето: 20 март 2013 во 10:39 ---
http://visitors2cash.com/ref.php?refId=91772
ajde eden klik za mene i jas sum nekkao zarazena po ovie raboti pa samo eden klik e dovolen ne e potrebno ni registracija ni nisto

Dali imas podignato pari od stranava?
mene mi izgleda kako scam, zosto mozam da se pustam od 200 razlicni IP i da zarabotam 100 dolari za 3 saati.

Дневно со едноставна работа се прави од $1-$2 се работи за Microworkers.
Прво не ми беа сигурно но се уверив дека исплаќаат:
280pkdz.jpg
Адресата ја пиша на кирилица или латиница на акаунтот?
Јас ја пишав на латиница и поминаа 2 недели, ама уште не ми стигна писмо.

Пробајте да заработите со www.roxilia.com. Имам многу добар начин како да правам реферали, доколку се регистрирате ќе го споделам. Може да се прават највеќе по 20 реферали на ден.
За повеќе информации кликнете тука.
Акаунтот го имам од 17 март, а видете колку реферали имам:

1.JPG

2.JPG

Времето од рефералите е од нивниот регион.
Точната разлика во времето е од 5 до 15 минути.
www.roxilia.com
--- надополнето: 23 март 2013 во 22:09 ---
За малку ќе се регистрирав како твој реферал.
Ако ако, види ти колку реферали има за 5-6 дена :icon_lol:

Пробајте да заработите со www.roxilia.com. Имам многу добар начин како да правам реферали, доколку се регистрирате ќе го споделам. Може да се прават највеќе по 20 реферали на ден.
За повеќе информации кликнете тука.
Акаунтот го имам од 17 март, а видете колку реферали имам:

1.JPG

2.JPG

Времето од рефералите е од нивниот регион.
Точната разлика во времето е од 5 до 15 минути.
www.roxilia.com
--- надополнето: 23 март 2013 во 22:09 ---

Ако ако, види ти колку реферали има за 5-6 дена :icon_lol:

Досега имаш ли повлечено пари ?

Досега имаш ли повлечено пари ?

Јас немам, ама мој другар има извадено околу 80 долари. Он ми го кажа начинот за правење на реферали, па почнав и јас да работам на страната.

Јас немам, ама мој другар има извадено околу 80 долари. Он ми го кажа начинот за правење на реферали, па почнав и јас да работам на страната.

Ае ќе пробаме. Иначе имаше програм за менување на прокси , ако ми текне кој беше ќе пробам така, чисто за куропецање :) Ако исплатат не ми се лоши , ако не здравје.

Ае ќе пробаме. Иначе имаше програм за менување на прокси , ако ми текне кој беше ќе пробам така, чисто за куропецање :) Ако исплатат не ми се лоши , ако не здравје.

Исплаќаат сигурно.
Но на www.roxilia.com неможеш само со таа програма што мислиш ти. Ќе ти треба и Sandboxed Web Browser.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom