Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам во статистиката на Microworkers и најдов Македонец со заработени $1,000 за нецела година... Како прават толку пари? Тоа доаѓа околу $90.00 месечно што сепак е многу (јас со просечна работа правам околу $20.00)

Девојката што има заработено толку пари има и PR блог, а тие задачи се најплатени....затоа толку заработила:)

ЕЈ КОЈ СЕ НАЈСИГУРНИ ШТО ИСПЛАЌААТ И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ИСПЛАЌААТ ЈАС СЕ РЕГИСТРИРАВ НА АВСУРВЕУС ТАКА НЕШТО БЕШЕ САЈТОТ ,АМА МНОГУ Е ДОБРО ЗА ДА Е ВИСТИНА ЕДЕН КОМЕНТАР 6$ ПА ЗАТОА ДАЛИ Е ВИСТИНА...ФАЛА ОДНАПРЕД
не се лажи скал 100% сега гледав .. нема некој што мисли позитивно за оваа страна ..

На линкот што го поставив http://signup.wazzub.info/?lrRef=7b5d6f87 откако ќе се регистрирате треба да отидете на вашават маил и да ја потврдете верифкацијата.ОДнапред им благодарам на сите што ќе се регистрират :)
Зар и тука најде спам пораки да праќаш?

Иначе како се прави пари тоа на Wazzub никогаш не сум пробал ке ми каже некој.

Вреди. незнам што да ти кажам пробај па ќе видиш. Се разбира вреди на овие отколку на ПТЦ.. пробај па ќе видиш.

Slicethepie е интересна страница која ви нуди можност да заработувате за ваши 4-5 реченици за пуштена песна. :)

Доказ:

O5UwZ.jpg

Интерестно нели?

Почнете сите овде: Slicethepie

Среќно!

Точно. Slicethepie е лесна само малце англиски и добри коментари за песните и тоа е тоа.
34fimiw.jpg

Исплата од инцентриа :) ако сакате да се регистрирате видете линко подолу.

Slicethepie е интересна страница која ви нуди можност да заработувате за ваши 4-5 реченици за пуштена песна. :)

Доказ:

O5UwZ.jpg

Интерестно нели?
Почнете сите овде: Slicethepie

Среќно!
Абе регистриран сум.. пишувам коментар и кога одам да го гласам ми вика демек малце имаш напишано .. а имав многу напишано

Абе регистриран сум.. пишувам коментар и кога одам да го гласам ми вика демек малце имаш напишано .. а имав многу напишано

Којзнае што е проблемот... Моеш да го ѕирнеш сајтов за кој зборои да ги користиш за подобри резултати

Slice The Pie FAQ'S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom