Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Се работи на проекти на кој имаш познавање и тоа големо, не може да работиш се и сешто. Заработката зависи од работата/проектот/ времетраењето од неколку долари до неколку илјади долари се зависи. Како и да е треба да имаш знаење за да работиш на одеск/фриланс.

Се работи на проекти на кој имаш познавање и тоа големо, не може да работиш се и сешто. Заработката зависи од работата/проектот/ времетраењето од неколку долари до неколку илјади долари се зависи. Како и да е треба да имаш знаење за да работиш на одеск/фриланс.

Тоа да веке го прочитав.... видов дека се бараат скоро па од сите профили на работници!

Прашањето ми беше која работа ја работите вие најчесто......?
Која работа е за брза заработка за ете оние на пример кои не се баш до толку разбираат во Стручните работи кои се нудат?

Ете мене наједноставно ми се чини она Data Entrys .... или како беше!

Дајте ваше искуство, пишете, разглобете некои работи !:)

Тоа да веке го прочитав.... видов дека се бараат скоро па од сите профили на работници!

Прашањето ми беше која работа ја работите вие најчесто......?
Која работа е за брза заработка за ете оние на пример кои не се баш до толку разбираат во Стручните работи кои се нудат?

Ете мене наједноставно ми се чини она Data Entrys .... или како беше!

Дајте ваше искуство, пишете, разглобете некои работи !:)

не постои таква работа...

ако незнаеш ништо да работиш на компјутер тогаш не ни можеш ништо друго освен дата ентри да работиш, а за старт ќе си го испотиш гзот пошто имаш 23764652865345 индијци кои работат за 0.5

Сѐ зависи од кои познавања се има, нема работа која најчесто ја работиме. Некој работи само со веб дизајн, програмирање, дата ентри, маркетинг, SEO оптимизација и сл.. Различно е од човек до човек.

И пак никој не кажа..... што најчесто работи.....што му лежи.... која му е најголема заработка!

Разврзете малку....да прочитаме ние другите....па можеби и ке научиме нешто!
И јас сум почетник во овај бизнис конкретно на одеск сум. добив една работа да внесувам текст од слики, но незнам што се случи. Работодавецот ја прекина работата или пак јас така си мислам. Да беше отказ ќе знаев ама не е.
Сеуште неможам да го стартувам Time tracking-ot во oDesk Team Room, затоа што сум само три дена на одеск иако сум регистриран од поодамна. Ако знае некој што треба да се прави нека пиши.

СОВЕТ:
Не аплицирајте и прифаќате тие работи за внесувње на текст од слики т.н. captcha. Едноставно, не се исплаќа да пишуваш толку за некој си беден долар... а колку ќе ве исплати - тоа е посебна приказна. Исто има и некои кои објавуваат некои други информации за data entry, а кога ќе аплицирате ќе ви пристигне порака да симнете некои програми или нешто такво и да внесувате текстови од слики. Игнорирајте ги тие и не започнувајте работа со нив.

Еднаш мислам дека кажав овде но сега пак ќе кажам, најдобар, загарантиран и најлесен начин за заработка во денешно време на интернет е Google Adsense. Повеќе нема што да пишувам, тие што знаат што е Adsense и што работат со неа знаат како е и што е.

Еднаш мислам дека кажав овде но сега пак ќе кажам, најдобар, загарантиран и најлесен начин за заработка во денешно време на интернет е Google Adsense. Повеќе нема што да пишувам, тие што знаат што е Adsense и што работат со неа знаат како е и што е.

Клика уште некој на AdSense рекламите? :)
А за исплаќање често знаат да зафркнат работа од Google и да те суспендираат.

Клика уште некој на AdSense рекламите? :)
А за исплаќање често знаат да зафркнат работа од Google и да те суспендираат.

Кликаат и тоа како. За исплата не зафркнале досега од тие што јас ги знам што одамна работат со Adsense.

еве ви добра PTC страна има и offers од кој се заработува околу 0,1 до 0,5 и повеке.
http://www.clicksia.com/index.php?ref=immortalxd
заработиф околу 1 долар за 2-3 дена откога се регистрираф.
Покрај тоа минимална сума за cashout е 1 $.
Ако треба ке ставам и screenshoot од alertpay за да ви покажам дека не е scam

еве ви добра PTC страна има и offers од кој се заработува околу 0,1 до 0,5 и повеке.
http://www.clicksia.com/index.php?ref=immortalxd
заработиф околу 1 долар за 2-3 дена откога се регистрираф.
Покрај тоа минимална сума за cashout е 1 $.
Ако треба ке ставам и screenshoot од alertpay за да ви покажам дека не е scam

и мене ме имаат исплатено неколку долари ситно не е скам странава
има и уште една скоро иста со оваа инцентриа.цом е и тие исплаќаат сигурно
од исти газди се и двете

абе најтешко е на почеток после како навлегуваш со малку кеш ке правиш upgrade и полесно е...

Да ве прашам нешто на bux.to исплаќаат ли редовно оти гледам добра понуда 0,0125 $ ако си премиум и плус со реферали има околу 200 долари заработка де кој има кликано на bux.to и му имаат исплатено нека ми каже. Фала :)

Да ве прашам нешто на bux.to исплаќаат ли редовно оти гледам добра понуда 0,0125 $ ако си премиум и плус со реферали има околу 200 долари заработка де кој има кликано на bux.to и му имаат исплатено нека ми каже. Фала :)

не редовно дали исплаќаат.....него ич не исплаќаат

Значи скам е а на нео букс или и они се скам исто така ... ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom