- Член од
- 24 јануари 2008
- Мислења
- 1.135
- Поени од реакции
- 140
Дали можи некој да ми префрли пари од негов Alertpay на мој alertpy а јас од мој Paypal на негов paypal исто $ ?
ima nekoj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали можи некој да ми префрли пари од негов Alertpay на мој alertpy а јас од мој Paypal на негов paypal исто $ ?
Сакам да прашам направив акаунт на www.cashfiesta.com ги симнав сите потребни работи итн итн да скратам главното прашање ми е дали ова е фејк или навистина можеш да ивлечеш неш од овоа некој искусен што пробал да знае подобро да ме упати или да ми каже барем за џабе да не се замарам ..
ај да се запалиме на твоево, кажи као иде ова?Имам заработено преку 1000$ до сега-од аплоадирање и продавање фиширани и легални акаунти.Гледам дека се палите на PTC сајтови-џабе дангубите кликајки на рекламите нема од тоа заработка,треба и да инвестираш ако сакаш да заработиш од такви страни
.
се чека 7дена мах. за исплата на задача.може ли некој да ми објасни за микроворкерс....зимам прифакам извршувам таст и после пак ми покажува 0 submited -.- ?
се чека 7дена мах. за исплата на задача.
Ќе си најдеш high traffic ddl site и ќе се пријавиш за аплоадер.Ќе треба да постираш само со filesonic линкови,квалитетни постови ако сакаш да ти купуваат акаунти.Ако секој ден ставаш 10-15 поста може да заработиш над 120$ месечноај да се запалиме на твоево, кажи као иде ова?
не ме сфакаш коа ја извршам работата не ми ја дава у таскс ај финишед...имам 0 субмитед
Случајно најдов нова страна на интернет слична на paypal која плаќа 25$ на вашиот акаунт ако се регистрирате ,исто така плаќа и за некој што ке го регистрирате преку вашиот referral link 10$.
Ова е мојот линк за регистрирање :
http://www.virtapay.com/r/harich
We will currently add $10 to your VirtaPay balance for every person who follows your referral link and joins VirtaPay. Here's your personal referral link:
http://www.virtapay.com/r/harich
Welcome to VirtaPay!
This is the first post to our fresh, new blog.
Your VirtaPay account may not seem very useful right now, but that’s about to change! We’re working on launching our Digital Delivery project over the coming weeks. Before long, you will be able to purchase digitally-delivered goods using the balance in your VirtaPay account.
Сакам да прашам направив акаунт на www.cashfiesta.com ги симнав сите потребни работи итн итн да скратам главното прашање ми е дали ова е фејк или навистина можеш да ивлечеш неш од овоа некој искусен што пробал да знае подобро да ме упати или да ми каже барем за џабе да не се замарам ..
може ли некој да ми објасни за микроворкерс....зимам прифакам извршувам таст и после пак ми покажува 0 submited -.- ?
се чека 7дена мах. за исплата на задача.
Одлично штом те исплатија за таков пост, има доста микроработи за пишување на форум и линк до страницата, само незнам колку би било коректно да ги пишуваме тие постови овде.