Заработка на интернет (официјална тема)

T

Torchyrus

Гостин
Сакам да прашам направив акаунт на www.cashfiesta.com ги симнав сите потребни работи итн итн да скратам главното прашање ми е дали ова е фејк или навистина можеш да ивлечеш неш од овоа некој искусен што пробал да знае подобро да ме упати или да ми каже барем за џабе да не се замарам ..

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Сакам да прашам направив акаунт на www.cashfiesta.com ги симнав сите потребни работи итн итн да скратам главното прашање ми е дали ова е фејк или навистина можеш да ивлечеш неш од овоа некој искусен што пробал да знае подобро да ме упати или да ми каже барем за џабе да не се замарам ..
фејк е
scam

Член од
18 март 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
Имам заработено преку 1000$ до сега-од аплоадирање и продавање фиширани и легални акаунти:).Гледам дека се палите на PTC сајтови-џабе дангубите кликајки на рекламите нема од тоа заработка,треба и да инвестираш ако сакаш да заработиш од такви страни;).

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Имам заработено преку 1000$ до сега-од аплоадирање и продавање фиширани и легални акаунти:).Гледам дека се палите на PTC сајтови-џабе дангубите кликајки на рекламите нема од тоа заработка,треба и да инвестираш ако сакаш да заработиш од такви страни;).
ај да се запалиме на твоево, кажи као иде ова?

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
може ли некој да ми објасни за микроворкерс....зимам прифакам извршувам таст и после пак ми покажува 0 submited -.- ?

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
може ли некој да ми објасни за микроворкерс....зимам прифакам извршувам таст и после пак ми покажува 0 submited -.- ?
се чека 7дена мах. за исплата на задача.

Член од
18 март 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
ај да се запалиме на твоево, кажи као иде ова?
Ќе си најдеш high traffic ddl site и ќе се пријавиш за аплоадер.Ќе треба да постираш само со filesonic линкови,квалитетни постови ако сакаш да ти купуваат акаунти.Ако секој ден ставаш 10-15 поста може да заработиш над 120$ месечно:).

Г

Грејвдигер

Гостин
не ме сфакаш коа ја извршам работата не ми ја дава у таскс ај финишед...имам 0 субмитед
Ако temp. success ти е под 75% треба да чекаш да ти ги одобрат извршените работи, па да ма може да извршуваш други. Мора да имаш на 75% за да работиш.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Случајно најдов нова страна на интернет слична на paypal која плаќа 25$ на вашиот акаунт ако се регистрирате ,исто така плаќа и за некој што ке го регистрирате преку вашиот referral link 10$.
Ова е мојот линк за регистрирање :
http://www.virtapay.com/r/harich
We will currently add $10 to your VirtaPay balance for every person who follows your referral link and joins VirtaPay. Here's your personal referral link:
http://www.virtapay.com/r/harich

Welcome to VirtaPay!
This is the first post to our fresh, new blog.
Your VirtaPay account may not seem very useful right now, but that’s about to change! We’re working on launching our Digital Delivery project over the coming weeks. Before long, you will be able to purchase digitally-delivered goods using the balance in your VirtaPay account.
Би ви препорачал што побрзо да се регистрирате и да си направите многу пари на вашиот акаунт со регистрирање на нови корисници ..... вреди да се проба можно е да добиете.

Еве нешто ново од virtapay:

Tue, Apr 19 – DD Update (part 4)

Posted on April 19, 2011 by VirtaPay
The work continues on the Digital Delivery (DD) project. Our programmers estimate they have finished about 75% of the total project. There are several areas of the project that are still being developed, including a rating system for purchases. Current estimates are that the first stage of the project will be ready to launch by the end of next week.
For our new users, and as a reminder for our existing users, here’s a recap of how we plan to launch the DD project…
Stage 1
The first stage will allow a very limited number of sellers to post a handful of digital products for sale. These products will be available for purchase using your VirtaPay account balance. This stage is designed to test the Digital Delivery system on a limited scale, before rolling out to possibly thousands of sellers. The problems we find and fix in this stage will help prepare us for Stage 2.
We estimate Stage 1 will be ready for testing by the end of next week. The release date could be sooner or later depending on possible unforeseen issues in development.
Stage 2
The second stage of the Digital Delivery project launch will allow many more VirtaPay users to become sellers. If you have a product or service that can be digitally-delivered, we may invite you to become a seller in this stage.
We estimate Stage 2 will be ready to launch 2 to 3 weeks after the launch of Stage 1. Again, this is just an estimate, it could be sooner or later depending on what development issues our programmers encounter.
Thanks for participating as we work to take VirtaPay to the next level!

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
mi dadoa eden link da stavam za make money blogging pa decki eve videte link http://www.realbloggingadvice.com neznam ni jas za sto stanuva zbor ... probajte go , ako sakaste i stavete nekoj komentar i sto da pisam uste treba da ispisam dvaeset zborovi - smesno e !

--- надополнето ---

brat toa ne ti rabote :pos2: ozzz :) ako sakas da zarabotuvas na internet pisi mi vo inbox ke ti dadam sigurni sajtovi :) imam probano na povece od 200 od koi samo 10-12 se sigurni :)

--- надополнето ---

jas go rabotam microworkers pa mislam deka e siguren sajt, aj pisi vo inbox ke probam da ti pomognam :)

--- надополнето ---

се чека 7дена мах. за исплата на задача.
jas cekam eve isplata od microworkers pa za 7 dena ke vidime dali e tocno :vozbud:

--- надополнето ---

Дали можи некој да ми префрли пари од негов Alertpay на мој alertpy а јас од мој Paypal на негов paypal исто $ ?
se moze brat vo tv bingo :vozbud:

--- надополнето ---

Одлично штом те исплатија за таков пост, има доста микроработи за пишување на форум и линк до страницата, само незнам колку би било коректно да ги пишуваме тие постови овде.
Брат каде да го ставам кога треба нема некој др форум каде секојдневно се уклучуваат по 5000 души ...

Член од
9 декември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
25
може некој да ми објасни за microworkers, во (Available jobs) што значат PR1/2/3/4/5 Blogs/ Websites??? треба да имам своја блог страна и да ги рекламирам или ??

Kajgana Shop

На врв Bottom