sankerce
прогресиФ
Можиш преку payza, нешто слично на пејпал.
Додека да ги извади половина долар ќе му стигне од провизии
А 8 долара е минимум од Clixsense за повлекување
Поарно нека си извади картичка од НЛБ и нека напраи странски пејпал...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можиш преку payza, нешто слично на пејпал.
А 8 долара е минимум од Clixsense за повлекување
Поарно нека си извади картичка од НЛБ и нека напраи странски пејпал...Druze kako mislis kartic od nbl , obicna debitna ? i posle kako stranski pejpal , te molam objasni ubavo zs sum nov i tapa sumДодека да ги извади половина долар ќе му стигне од провизииА 8 долара е минимум од Clixsense за повлекување
Поарно нека си извади картичка од НЛБ и нека напраи странски пејпал...

Posle kolku vreme , batka?? Dodeka povleces parite od clixsence ke nastapi kraj na svetotDecki napraviv acc na clixsense . Nov sum i istrazuvav se pokaza deka clixsense se edni od najdobrite klikacki sajtovi . No , me interesirase druga rabota i mi treba vasa pomos i mislenje . Na stranata bara da imas paypall acc , no nie nemozeme da imame t.e mozeme da imame ama ne mozeme da primame pari preku paypall . Prasanjeto e kako moze da gi povlecam parite posle nekoe vreme , dali ima nekoj drug nacin ?

Druze kako mislis kartic od nbl , obicna debitna ? i posle kako stranski pejpal , te molam objasni ubavo zs sum nov i tapa sum![]()

sekoj den dava 2x10Прегледај го приврзокот 118414
Denes monsoonot se mrdna od pamet., racunajte na ovie uste 8 sto prethodno gi isklikav...vkupno 18 do sega , posle moze uste nekoja da dade..vikaat za veligdenskite praznici poklon..ama moze i ponataka trendot da se zadrzi
http://trck.me/333826/
Swapot ke bidi utre. So sreka decki. haha

требало да си ги чуваш паричките за после swap-отsankerce dali kolku sho te razbrav ja ti stavi pari i si kupi reklami (BAP poeni) so istite, sega pred swapot?
[DOUBLEPOST=1428620478][/DOUBLEPOST]
Sankerce си утнал малку работататребало да си ги чуваш паричките за после swap-от
Ја па мислев за да ми дае повеќе акции затоа ги уновчив парите во БАП

ја оплеска ја оплеска... како не сфати шо се дешава... толку време го работеш и пак утка..
Инаку со акцииве првпат сум, досега немам инвестирано во акции