Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Можиш преку payza, нешто слично на пејпал.

Додека да ги извади половина долар ќе му стигне од провизии :D А 8 долара е минимум од Clixsense за повлекување :) Поарно нека си извади картичка од НЛБ и нека напраи странски пејпал...

Додека да ги извади половина долар ќе му стигне од провизии :D А 8 долара е минимум од Clixsense за повлекување :) Поарно нека си извади картичка од НЛБ и нека напраи странски пејпал...
Druze kako mislis kartic od nbl , obicna debitna ? i posle kako stranski pejpal , te molam objasni ubavo zs sum nov i tapa sum :)

Decki napraviv acc na clixsense . Nov sum i istrazuvav se pokaza deka clixsense se edni od najdobrite klikacki sajtovi . No , me interesirase druga rabota i mi treba vasa pomos i mislenje . Na stranata bara da imas paypall acc , no nie nemozeme da imame t.e mozeme da imame ama ne mozeme da primame pari preku paypall . Prasanjeto e kako moze da gi povlecam parite posle nekoe vreme , dali ima nekoj drug nacin ?
Posle kolku vreme , batka?? Dodeka povleces parite od clixsence ke nastapi kraj na svetot:)

Druze kako mislis kartic od nbl , obicna debitna ? i posle kako stranski pejpal , te molam objasni ubavo zs sum nov i tapa sum :)

Епа ќе порачаш картичка од НЛБ Тутунска , 300 денара еднаш годишно ја плаќаш, после креираш пејпал со било која друга ЕВРОПСКА земја освен Македонија, се друго град улица број кај што живееш си ставаш , па плаќаш 1.5 евро за активација на пејпалот (ги повлекуваш од картичката ги ставаш на пејпал) и после 5 6 саата ќе ти ги вратат 1.5 евра на пејпалот. Тоа е тоа :)

Абе кога треба да бидне овој бап свапот? Уфрлив пари, ми дадоа БАП и почна да ми ги зема за реклами у пм...
Нели требаше вчера шо ја дупат работава?

sankerce dali kolku sho te razbrav ja ti stavi pari i si kupi reklami (BAP poeni) so istite, sega pred swapot?

Sankerce си утнал малку работата :( требало да си ги чуваш паричките за после swap-от

sankerce dali kolku sho te razbrav ja ti stavi pari i si kupi reklami (BAP poeni) so istite, sega pred swapot?

Па имав околу 25-6 долара на ПВ па ги инвестирав, да го видам и тоа чудо со акциите :D[DOUBLEPOST=1428620478][/DOUBLEPOST]
Sankerce си утнал малку работата :( требало да си ги чуваш паричките за после swap-от

ме заебаваш? :D Ја па мислев за да ми дае повеќе акции затоа ги уновчив парите во БАП :(
Ја оплескав ? :D

ја оплеска ја оплеска... како не сфати шо се дешава... толку време го работеш и пак утка..

ја оплеска ја оплеска... како не сфати шо се дешава... толку време го работеш и пак утка..

Ебига ај , ќе проам за 2 месеца да ги извадам парите :) Инаку со акцииве првпат сум, досега немам инвестирано во акции :)
А што ќе биде, еве мало појаснување ако може? Не ќе можам ли да ги продадам или ? За дивиденди и да не ми плаќа нема везе, само после 2 месеца (нели 60 дена колку што е лимитот) дали ќе ги повратам/дуплирам парите тоа ми е највеќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom