Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
сакаш да кажеш дека со најобични проксиа работеш ?
Не е ова прокси туку VPN.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 00:46 ---
Фала ти на одговорите и на просветлувањето, НО кога ми е уклучено програмчето не ми ја отвара фивер :P
Смени подесувања со тие коцкичките и ќе ти проработи. Ја банирале таа ип.

Добровечер драги кајганаџии, извинете што ве замарам вака доцна.. Гледам добро сте запознаени со фивер... Дајте објаснете ми како што оди со фивер бидејќи баш не ми е јасно. Ви благодарам однапред. :)

ја имам испорачано нарачката и чекам неколку дена купувачот да ја затвори т.е. да ја маркира како завршена ... од него нема абер :D што да правам да си чекам ли !?

ја имам испорачано нарачката и чекам неколку дена купувачот да ја затвори т.е. да ја маркира како завршена ... од него нема абер :D што да правам да си чекам ли !?
Да чекај, после 3 до 4 дена автоматски нарачката ќе биде комплетирана.

Ке ти биде одма комплитед, ама без ревју

:) Камо среќа одма вакви нарачки да се комплетираа, немаше да треба 20 дена за да можеш да ги префрлиш на сметка.

:) Камо среќа одма вакви нарачки да се комплетираа, немаше да треба 20 дена за да можеш да ги префрлиш на сметка.
сигурно имаат нешто и тие заработка штом се чека толку време - камата во банка :D

сигурно имаат нешто и тие заработка штом се чека толку време - камата во банка :D

Вака е по сите сервиси што исплаќаат изгледа пејпал прави застој за да имаат време да реагираат ако има некаква злупотреба.

Племето нивно еврејско да му го ебам јас...

Расист еден. :D

Вака е по сите сервиси што исплаќаат изгледа пејпал прави застој за да имаат време да реагираат ако има некаква злупотреба.

Расист еден. :D
е добро де, може ПИРОЧАНЕЦ ЕДЕН? ;)

Не ти ја разбирам заебанцијава ама ја може да. :icon_lol:
евреин=шкот=влав=пироќанец
сите се шкрти:D
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 18:17 ---
малку хумор на нивни рачун, ако смета бришете
Šta rade Piroćanci kad im je hladno?
Sednu oko sveće.
A šta rade kad im je mnogo hladno?
Upale sveću
http://www.navidiku.eu/filmovi/video-vic/kako-pirocanac-placa-muziku-video_6cbf96164.html
http://www.conopljanews.net/pirocanci.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom