Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Би те советувал да научиш 3Д анимации да правиш (основи), така во најмала рака би можел да заработуваш по 10$ на пола саат.
mozebi e taka. Ama jas ova ne go kazav deka jas sum eden od siromasnite, samo kazav deka ne site ne se raduvaat so 50 denari.

Член од
6 август 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Правиш 50 денари дневно,БРАВО :tapp: .На тие пари ни дете не му се радува.Пробај нешто друго со тоа само си го трошиш мозокот и мислиш дека земаш добра пара.
Nikoj ne te tera da pravis pari ako nekes ne me zamaraj so glupi komentari.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Се регистрирав на сајтов Cashnhits и гледам има autosurf, и за 10 мин. направив 2центи само со тоа што кликнав еднаш. Интересно е, минимална исплата е 1$. Доколку има некој што се заминавал со овој сајт може да сподели нешто.
Доколку сакате да се регистрирате одете преку мојов реферал да видам баш колку дава.
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=DoctorDokins

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Се регистрирав на сајтов Cashnhits и гледам има autosurf, и за 10 мин. направив 2центи само со тоа што кликнав еднаш. Интересно е, минимална исплата е 1$. Доколку има некој што се заминавал со овој сајт може да сподели нешто.
Доколку сакате да се регистрирате одете преку мојов реферал да видам баш колку дава.
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=DoctorDokins
Зар уште се лаже некој на вакви сајтови. Колку планираш да извадиш месецот? 3$? Аутокликерот ќе ти го детектираат и ќе те банираат. Проверена работа.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Зар уште се лаже некој на вакви сајтови. Колку планираш да извадиш месецот? 3$? Аутокликерот ќе ти го детектираат и ќе те банираат. Проверена работа.
Прв пат ми е на вакви глупави страници да се регистрирам, оваа така ми дојде и реков да пробам, па ке видиме ден-два како ќе оди работава ако е така како што викаш тогаш quit и готоо.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Прв пат ми е на вакви глупави страници да се регистрирам, оваа така ми дојде и реков да пробам, па ке видиме ден-два како ќе оди работава ако е така како што викаш тогаш quit и готоо.
Од кликање на bux.to за 3 години направив 50$. Кога дојде време да повлечам парите, ми ја банираа ип адресата и не можев да пристапувам кај нив. Кога се логирав со друга ип адреса парите ги немаше.... Џабе и мејлови и чуда им пишував не одговорија. Ако сакаш реална заработка fiverr му е мајката.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Од кликање на bux.to за 3 години направив 50$. Кога дојде време да повлечам парите, ми ја банираа ип адресата и не можев да пристапувам кај нив. Кога се логирав со друга ип адреса парите ги немаше.... Џабе и мејлови и чуда им пишував не одговорија. Ако сакаш реална заработка fiverr му е мајката.
Знам за фиверот, 2 гига досега ми имаат исплатено, иначе исто така и на мтуркот е убаво лесно се прават за разлика од овие со кликањево. Иначе 50$ си ги чувал на страната, требало барем на секои 5$ да си ги префрлаш на пајпал или минималната исплата била над 50$ ?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Знам за фиверот, 2 гига досега ми имаат исплатено, иначе исто така и на мтуркот е убаво лесно се прават за разлика од овие со кликањево. Иначе 50$ си ги чувал на страната, требало барем на секои 5$ да си ги префрлаш на пајпал или минималната исплата била над 50$ ?
Прво минимала исплата им беше 25$, кога стигнав до 25 ги сменија правилата. На 50$ исплата ме фати инат и стигнав до 50 ама ме изиграа.
За мтурк треба некоја финта за да се регистрираш? Има некаде туторијал?

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Прво минимала исплата им беше 25$, кога стигнав до 25 ги сменија правилата. На 50$ исплата ме фати инат и стигнав до 50 ама ме изиграа.
За мтурк треба некоја финта за да се регистрираш? Има некаде туторијал?
Епа убаво те изиграле...(n)
Па на мтурков нема финта за регистрирање, се регистрираш со мкд информации и си работиш хитчиња, ја за неполни 2 месеца направив 150$. Само грдо е што парите што си ги заработил на мтурков мора да ги користиш само за нарачување на производи од www.amazon.com...Сепак со 150 можеш да купиш многу квалитетни производи.

T

talevskiboss

Гостин
Јас работам веќе еден месец и на сметка имам $230,другар мој секој месец зема добри пари.По чек му стигаат.
Ако некој е заинтересиран нека види потписот мој.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.740
Поени од реакции
23.007
Ај да се вмешам и јас малце во муабетот.
Налетав на едно интересно туторијалче за бинарни опции, за кое за разлика од другите каде бараат пари или да симниш нешто, овде само кажува некој финти проследени со видео и е муфте.
Искрено незнам дали е така тоа што го збора или не, а немам нерви да се заебавам, па кој сака и кој има мадиња нека проба на соопствена одговорност. Сепак се работи за поголеми суми па должен сум да ве предупредам.
Ако ништо друго на едно ливче хартија пробајте колку да видите дали има логика или не, барем за тоа не земаат пари;). Во секој случај иако отпрвин видеото е онака класично напумпано догледајте го до крај, интересно е посебно кога ке вложува пари и ке добие.
На овај линк запиште си меил адреса некоја што ви е за такви работи( не не е афилијат или така нешто, најобичен линк е) па на таа адреса ке ви стигне линк од клипчето и уште неколку за некој ден. Барем мене ми стигнуваат, сега до кога незнам ама тие неколку туторијали што ги загледав интересни се. Во секој случај проценете сами на своја одговорност.

Kajgana Shop

На врв Bottom