Запросување на плоштадот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Локација
Skopje
Дечкото навистина се потрудил.
Секоја чест и со среќа :D

--- надополнето: 9 февруари 2012 во 13:07 ---
Мала грешка во насловот.
ЗапРосување требаше.

132772293270.png

^
Никогаш.
Фацава на човеков од клипот почнува да заличува на вагина. :X3:

Среќно нека им тргне. Душички...

Епа ај вака за да тргне дискусија:
-Дали некогогаш вие би се одлучиле да ја побарате таа што ја посакувате вака ? :)

Да, но без никакво присуство на никој пријател. Романтично запросуење само меѓу нас двајца. Ме курчи и ми растура филинг коа глеам крај со аплауз.

Среќна свадба!
thumb.php

Епа ај вака за да тргне дискусија:
-Дали некогогаш вие би се одлучиле да ја побарате таа што ја посакувате вака ? :)

Bice bolje :D

Да, но без никакво присуство на никој пријател. Романтично запросуење само меѓу нас двајца. Ме курчи и ми растура филинг коа глеам крај со аплауз.
И ја прво ова си го помислив.
Прво мислев дека рандом луѓе шо биле таму - аплаудираат, али после кога се собраа малце ми беше безвезе, али океј, сепак се потрудил тие шо им се најблиски и со кои она ќе сака да сподели и да се радува - да бидат таму, така да убав гест у секој случај :)

Среќно нека им тргне. Душички...

Апсолутно. Поглупаво нешто амин.
Се знае ти и она сами на омилена локација или место каде што се запознале, прстен во рака и шибај!

Прекрасно, нека им е со среќа... Ова е поубаво од тоа на телевизија (не кажувам која :P)
Само таа камерата како не и стана сомнителна, мислам дека беше блиску до нив... Или пак дека мене ме фаќа параноја од камери, си мислам сите ги фаќа... :D

Иако јас лично преферирам поинтимни запросувања, сепак вакви работи секогаш се за почит и ме распекмезуваат максимално. Реално сепак треба храброст да се изведе ваква работа, не сите можат во јавност да се одлучат на ваков чекор. Од мене едно огромно браво, нека им е со среќа на младите, да се сакаат и почитуваат и во наредните 70-80 години. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom